hvordan man får en falsk postive på en narkotika-test

Hvis du har nogen form for vigtige test af lægemidler til at gøre være sikker på du kender disse mest almindelige metoder , der vil rig testen og få mulighed for falsk positive resultater

Du skal bruge: .
behovet for at tage en narkotika-test
.


1 .
Valmuefrø
må ikke spise noget brød eller fødevarer med birkes om morgenen eller endda en dag før en vigtig medicin test . Nogle stofskifte kan medføre, at test for at vise som positiv for kokain .

to .
tandbehandlinger
Dental procedurer, der omfatter brug af lanocaine eller anden medicin i den » Caine ' familie gerne Novocaine når nedbrydes i kroppen kan vise sig som derivitive af kokain på en test , der kan læses af dig som bruger .
3 .
Selvom hiv-testning ikke efter stofbrug , tage i betragtning, at hvis du har en forkølelse eller influenza symptomer inden for to uger , før du tager en HIV-test , kan blodet Show Low hvide blodlegemer eller antistoffer, der er forbundet med at have Autoimmun syndrom eller " sygdom " . Du ønsker måske at generobre test, hvis du tror , du måske har testet for tæt på at have haft en forkølelse , influenza , forkølelse eller flulike syptoms inden for tidsrammen for et par uger før testen .

Tips og Advarsler • Overvej om du ønsker at støtte rengøring blodet fra kemikalier eller endog fødevarer , der kan være i kroppen , som kunne accidently rig en test ved at drikke rigeligt vand og har en god naturlig sundt måltid eller måltider i løbet af få dage før . Og hvis testen er af sundhedsmæssige årsager . Prøv faktisk ikke at rense kroppen for meget , for du ikke ønsker den nødvendige tæller hvide , cholestral . . . at være unaturligt lav . Tal med din læge om eventuelle senere spisevaner inden for de seneste to dage, hvis du er i tvivl eller bekymret .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.