hvordan man forebygger selvmord

Mange mennesker tror ikke, de nogensinde kan komme til et punkt i deres liv, hvor de har selvmordstanker godt, at de er forkerte . Jeg er stødt på flere folk , der har forsøgt at begå selvmord . En af mine venner i Tyskland slugt en masse piller og blev hastet hende til hospitalet . Dette er virkelig sker mere end du tror . Find ud af hvordan du kan stoppe denne proces , hvis du tænker disse tanker selv, eller hvis du har mistanke om en af dine venner kan være overvejede dette
1 .
Først skal du kende tegnene på selvmord . Mange gange , når nogen beslutter sig for at begå selvmord er der en fredfyldthed over dem , fordi de har sluttet fred med deres beslutning . Selvmord begynder i sindet . Hvis du kender nogen, der normalt taler tild , eller har masser af humørsvingninger , men pludselig er der en fredfyldthed om dem , efter en storm i deres liv , skilsmisse , økonomiske kamp , tab af job , osv. Du bør begynde at blive mere bevidste om deres handlinger og se dem tæt .
Da jeg var i Irak sidste år en af fyrene i butikken finde ud af hans kone var ham utro . Nogen kaldte vores lederskab og bragte ham til mit værelse , han havde at overnatte , så nogen ville have øjne på ham 24 /7 , indtil vi gik til klinikken . Dette er , hvordan du forhindrer selvmord i nogle tilfælde kan du nødt til at være en sand ven og ophold ved deres side , eller blive på telefonen , indtil du føler beroliget .
to .
Hvis du ven begynder at give ting væk , og drikker alkohol oftere det er også et godt tegn , at der foregår noget på indersiden . Normalt en person , der overvejer selvmord , vil give deres ejendele væk , og det vil også øge deres alkoholforbrug, som er godt. Selv hvis din ven ser ud som deres spøg , og de siger, de ønsker at dræbe sig selv , du har brug for at få noget hjælp . Jeg havde en af fyrene i min butik får drukket en nat over mine naboer hus . Han pludselig begyndte at græde , og erklærede , at ingen kan lide ham , så han løb ud på sin motorcykel siger, at han ville dræbe sig selv . Vi kaldte det militære politi , og de gik på jagt efter ham . De har endda sendt politi til sin hjemby . Da han kom tilbage på basen han blev straks stoppet , og han fik taget for at få hjælp . Han havde familie problemer, hans far kom ned og arbejdede deres problemer . Hvad der kunne være sket , hvis jeg lige har sagt godt at han var beruset , han egentlig ikke betyder , at han ville dræbe sig selv ? Hvem ved, men statistikkerne viser forbruget af alkohol er stærkt relateret til selvmord . Må ikke vente et brev er skrevet for at gøre noget ved det , så den alt for sent .

3 .
Mange selvmordstruede ofrene ofte bare vil have nogen at snakke med . Da så mange fagfolk , som tilbyder hjælp er utilnærmelig , specielt sent i nattetimerne eller skulle jeg sige efter lukketid hvad gør du så ? Jeg mener ikke at prale om min kone , men jeg har bemærket netop i de sidste måneder min kone havde en ven kommet til hende grædende på hendes dørtrin , fordi hun stod over for skilsmisse . Hun kender går i kirke med os , hun havde en dame kalde ud af det blå med piller lige ved siden af hende klar til at dræbe sig selv . Denne dame fortalte min kone at hun reddede hendes liv . Vi havde en anden nabo kom forbi, fortæller min kone at hun var deprimeret og tænke drab sig selv . Denne dame fortalte også min kone at hun reddede hendes liv . Hver da jeg har kendt min kone kvinder har været tiltrukket af hende og komme til hende med deres problemer . Jeg er kommet til at acceptere i løbet af de år, hvor denne er hendes kald og formål med livet . Så hvis du overvejer selvmord , du har nogen at snakke med hvem der er kvalificeret til at hjælpe . Tøv ikke med at kalde hende dag og nat du har min tilladelse , kan du nå hende på 991-288-1288 eller besøge hendes hjemmeside på fanen Ressourcer nedenfor læst hendes vidneudsagn .

gode råd og advarsler


 • Efterlad aldrig nogen alene, når de lige fortalt dig, at de vil dræbe sig selv få hjælp , men bo hos dem , eller ophold på telefonen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.