hvordan man holder et hjem miljøvenlig

Going grønne er den nyeste trend , som det fremgår i lokale butikker , på vinduet skilte , om rengøring pakker og reklamer . Og det er forholdsvis nemt at " gå grøn ", så længe du ved, hvad der virker og hvad der ikke gør. Du skal vide, hvilke typer af forurening og affald , som mennesker skaber af sig selv . Men før de foretager de uden miljøvenlige hvorfor ikke starte med din egen bopæl

Du skal bruge: ? .
Lemon
Mikrofiber klud .
Bagepulver .
Lavendel blomster.

Kulilte detektor .
Filtreret pitcher .
Sæbe.
Vand .

Sådan Hold en Home miljøsikker1 .
Må ikke ryge i dit hjem , især hvis du har bofæller , ægtefæller eller børn, der ikke ryger . Flytning til et andet værelse er ikke god nok, fordi rygerum tendens til at forlade en duft , og passiv rygning kan passere gennem åbninger , hvis de øvrige folk er tæt nok ( for eksempel i et tilstødende værelse ) . Hvis du skal ryge , så gør det udenfor .
2 .
Brug alternative produkter til rengøring dit hjem . I stedet for badeværelse eller køkken produkter med giftige kemikalier , så prøv med bagepulver , lavendel blomster , microfiber klude , citron , vand og eddike til at rengøre . Du kan rense tæpper , polish møbler og rene tællere og spejle bruge disse sikre produkter . Disse poster er normalt ved hånden og er ikke farlige for børn eller kæledyr .
3 .

Køb en kulilte -detektor , og installere det i dit hjem ved at røgalarmen . Kulilte kan ikke ses på samme måde du ser ild eller røg , så det er vigtigt, at du har en detektor at lade dig vide , når kulilte er utæt i dit hjem .
4 .
Brug rent filtreret vand . Der er alt for meget forurenet vand i havene , søer og floder . Et filter kande kan købes for mellem $ 10 til $ 20 og kan bruges gentagne gange . Filtrene udskiftes alle så ofte, og fjerne mange urenheder , såsom bakterier . Brug filtreret vand , når du laver alt fra is til drikkevarer i pulverform. Hvis du ikke har penge nok til at købe et filter kande , koge dit vand , før tilberedning af mad .
5 .
Har dit hjem testet for bly maling , hvis det blev bygget før 1978 . Selv hvis du lejer , så spørg din udlejer for at teste dit hjem for bly maling . Vær især forsigtig , hvis du har nogen maleri i dit hjem , fordi de kan bruge blyholdig maling uden at informere dig .

6 .
Vask dine hænder før du spiser , og når du har brugt på badeværelset . Også bruge antibakterielle gel . Uskyldige bevægelser som gnider øjnene eller næsen kan passere bakterier fra en person til en anden , især hvis den anden person har en kold .
7 .
Prøv ikke at spore snavs ind i dit hjem . Som du går ind af døren , tage skoene af ved døren i stedet for at gå hele dit tæppe .
8 .
Afhentning badeværelse tæpper fra dit badeværelsesgulv , når de ikke er i brug . Hænge dem på siden af badekarret eller på en vasketøjskurv .
9 .
Tør uden poster , såsom bibliotekets bøger og e-mail , før du sætter dem ind i dit hjem , hvis de forekommer specielt snavset eller støvet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.