hvordan man holder et hjem rent med miljøvenlige produkter

Forældre er altid advaret om at holde farlige og giftige væsker , herunder rengøring materiale , låst op , så børnene ikke vil få adgang til dem . Forældre aldrig ønsker, at deres børn at være omkring et vådt gulv eller i nærheden af et element , der kan forringe deres vejrtrækning . Men de ofte ikke tage de samme forholdsregler for sig selv . Brug dagligvarer kan ordne begge disse dilemmaer

Du skal bruge: .
Eddike
Citronsaft.
Toilet børste.
Bagepulver .

Vegetabilsk olie .
Mild sæbe .
Cedertræ chips .
Lavendel blomster .
Mynte .

Mikrofiber klud .
Svamp.
Klud eller håndklæde .
Grønne poser .1 .
Fugt en mikrofiber klud med vand og køre det på tværs af spejle til at rense dem . Microfiber klude ikke efterlade streger og rene tandpasta pletter nemt fra dit badeværelse spejl og fingeraftryk eller andre kemikalier fra enhver anden spejl i dit hjem . Til at tørre ud spejle , skal du bruge den anden side af kluden . Ved kun at bruge vand , kan dette stof bruges flere gange og er let at vaske .
2 .
Sæt din frugt i miljøvenlige poser . Dette hjælper med at fjerne ekstra plast fra købmand tasker og holder din frugt moden . Disse poser kan bruges gentagne gange og bandt nemt . Det er en mulighed for at genbruge , holde dit køleskab skuffer renere og din frugt længere .
3 .

Brug en toilet børste drysset med bagepulver eller eddike til at rense dit toilet .

4 .
Bland en teskefuld citronsaft og en pint af vegetabilsk olie på en klud til at polere møbler . Det efterlader de samme duft som din gennemsnitlige træ polish .
5 .
Drys bagepulver på dit tæppe til deodorize det og vakuum det efter 15 minutter. Bagepulver er også en god måde at dræbe skaller .
6 .
Hæld 1 /2 kop bagepulver og 1 /2 kop eddike i din tilstoppet afløb , og efter 15 minutter, hælde kogende vand ned i samme afløbet . Denne boblende blanding hjælper med at rense dit afløb uden de dyre blikkenslager .
7 .
Tør blade med sæbe og vand , og skyl dem ud , og vand dem , som du normalt ville . Ved at gøre dette , giver dig hvert blad mere opmærksomhed og ideelt set vil du ikke udvikle døde blade .
8 .
Place cedertræ chips , lavendel blomster eller mynte i forskellige områder af dit hjem , så som i tøj skuffer , skabe og gulv hjørner .

gode råd og advarsler


 • Vær forsigtig med at bruge eddike eller mølkugler , især hvis du er astmatiker . Nogle mennesker kan ikke håndtere den stærke stank , og selv om du ønsker at hjælpe miljøet , beskytte din vejrtrækning er langt vigtigere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.