hvordan man kan beskytte et hus på Devil’s Night

Indtil 1970'erne var det værste husejere til at bekymre sig om på Devil 's Night var børn æggede deres hus eller indpakning deres træer i toiletpapir . Så det tog en drejning til det værre . I 1980'erne var mere end 800 ejendomme sat ild i Detroit i dagene op til Halloween . Devil 's Night var virkelig blevet djævelsk . I de seneste år Detroit har arbejdet for at tage tilbage om natten , begyndende med det navn , som byen har arbejdet på at skifte til " Angel 's Night ". Der er ting alle i samfundet kan gøre for at beskytte deres hjem og deres blok, men nøglen er at skabe balance årvågenhed med personlig sikkerhed , og ikke forsøge at være en helt på bekostning af personlig sikkerhed .
1 .
Deltag i nabolaget ure . Gå til informationsmøder , der tilbydes af dit ur gruppe . Tips vil blive tilbudt , og community forbindelsesofficerer vil højst sandsynligt være på hånden .
2 .
Bliv en by frivillig . Byen Detroit , for eksempel , tilbyder frivillige ansøgningsskemaer online . Du kan melde sig frivilligt som en enkeltperson eller som en gruppe for at se en bestemt kvarter eller endog vedtage et forladt hus eller kommerciel bygning , der ofte er mål for brandstiftelse på og omkring Devil 's Night ( se Resources nedenfor ) .

3 .
Hold lys på . Tænd din forside og bagside våbenhus lys og så mange lys i huset som muligt . Du ønsker at lade dem forbi vide, at du er , ja, hjem og vil ringe til politiet , hvis det bliver nødvendigt.
4 .
Hold dine øjne ud for unge lusker gaderne efter udgangsforbud . I Detroit er der en 06:00 udgangsforbud for børn . Hvis du ser børnene ud , enten underrette deres forældre direkte eller tale med børnene (hvis du kender dem , og føle sig godt tilpas konfrontere dem ) . Hvis du føler dig truet af en gruppe , skal du lade haandhaevelsen af udgangsforbud til de professionelle.
5 .

Hold dine øjne skrællet omkring forladte ejendomme . Detroit opfordrer folk til at "adoptere " en ledig bygning til en årsag, da de er så ofte rettet i løbet af Devil 's Night . I årenes løb , er dette blevet en kontroversiel form for byfornyelse , idet mange af disse boliger gik op i flammer og var forladt for år , at tiltrække narkohandlere og andre skumle karakterer . Desværre , brande spredt sig til utilsigtede egenskaber , også .
6 .
Bevar tilstedeværelse i sindet. Forsøg ikke at slukke ilden selv . Ring til retshåndhævelse med det samme . De er overbebyrdet i Devil 's Night , men du ikke ønsker at blive en ulykke at forsøge at kvæle en brand du ikke uddannet til at håndtere .
7 .
tilskynde unge og forældre til at involvere i lokalsamfundet Halloween parter og by-sponsorerede arrangementer . Det centrale er at få nogen frække børn eller ville-være kriminelle væk fra gaderne , væk fra fristelsen til at gøre noget farligt for dem selv og andre. Uddanne dem om , hvad der findes alternativer , og selv besvimer løbesedler reklamer for disse parter i dit nabolag . Det vil give børnene en sjov mulighed for at potentielt dødelige fortræd og handlinger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.