hvordan man kan bo sikkert natten

Når det bliver mørkt udenfor , den underlige folk har en tendens til at komme ud at spille . Enhver, herunder kvinder især , kan være primære mål for overfald , voldtægt , røveri , etc etc. Her er hvordan du kan mindske dine chancer for at blive offer for disse forbrydelser
1 .
Prøv at få alting gjort under den lyse dagtimerne . Nogen er meget mindre tilbøjelig til at prøve noget på dig i løbet højlys dag , hvor mange mennesker er ca . Hvis du skal gå ud at feste eller køre ærinder , parkere din bil under en eller anden form for lys fastholdelsesanordningen hvis det er muligt at belyse scenen .
2 .
Udnyt buddy -systemet . Der er en grund til at de siger "sikkerhed i tal " . En kriminel er mere tilbøjelige til at passere dig op , hvis du er omgivet af flere venner eller familiemedlemmer. Jo mere truende din virksomhed ser ud, jo bedre !

3 .
Hold en form for kemiske eller våben på dig , hvis det er muligt. Mace , peberspray , skjulte håndvåben . . . Disse er alle gode metoder til beskyttelse mod gerningsmændene . Under en form for forsvar kan gøre hele forskellen i visse situationer.
4 .
Hvis et område ser mistænkelig , eller du har hørt om de seneste kriminel aktivitet der , undgå det for enhver pris . " Live at bekæmpe en anden dag . " Det er altid bedre at forebygge end at helbrede , og fortsætte med din virksomhed i løbet af dagtimerne eller med vennerne i ryggen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.