hvordan man kan bryde dårlige vaner

Vi alle har dem. Uanset om det er mindre eller ændre folks liv , alle har dårlige vaner , de kunne undvære . Nogle vil måske komme med fysiske afhængighed , mens andre er simple sociale vaner , der gør os til at se tåbelige eller kryds folk væk . Nogle dårlige vaner kan have langsigtede sundhedsmæssige virkninger .
Uanset om du bide dine negle eller råbe på dine børn , er der visse muligheder for at hjælpe dig selv ansigt din dårlige vaner og forsøge at reparere dine veje .

Før selvstændig forbedring sker , skal du fokusere på dine handlinger . Figur der viser omkostningerne ved din dårlige vaner og de grunde, du startede den vane i første omgang . Self-analyse hjælper du begynder at håndtere , når man står med den vane , næste gang .
Når du vide, hvorfor den dårlige vane er en del af dit liv , kan du begynde at beskæftige sig med den vane selv .
1 .
[ føre dagbog over dine vane . ]
Dette tvinger dig til ansigt dine handlinger hver dag . Hver gang din sædvanlige opførsel " overtager " , har du en oversigt over det og tvinge dig selv til at huske .
Bemærk , hvad dine tanker og følelser var som du var involveret i den vane. Dette giver mulighed for analyse af , hvorfor du udfører denne vane . Denne form for selvevaluering er sundt for dig .
2 .

[ Spørg dig selv hvorfor du nyde vane eller hvorfor du startede det i første omgang . ]

Analyser tanke proces, der startede den vane . Var du på udkig efter accept fra dine kolleger ? Var det en flugt fra nogle liv tilstand?
Hvorom alting er, når du begynder at argumentere ud dine handlinger , du skal nok finde disse handlinger ikke giver logisk mening . Dette vil forberede dig til at ændre din adfærd .
3 .
[ Fokus på de negative konsekvenser af din vane . ]
Skriv disse ned , hvis det hjælper dig . Hvad er din dårlige vane koster dig ?
Når dit begynde at forstå , at du går glip af mange ting at gøre for at denne dårlige vane , vil dette motivere dig til at ændre din adfærd .
4 .

[ Forstå de åbenlyse fordele ved at tabe din vane . ]
Der er altid alternativer , og begrænse en handling giver dig mere tid til andre virksomheder.
Tænk over , hvad du kan gøre i stedet for din dårlige vane . Finde ud af positive måder at opfylde samme behov, som oprindeligt blev udfyldt af din dårlige vane . Derefter begynde at praktisere disse nye vaner .
5 .
[ Fokus på din adfærd . ]
Figur ud af, hvordan alvorligt du er ved at ændre vane . Ønsker du at undgå de negative af vane eller vil du fortsætte den vane ?
6 .
[ Practice disciplin i øjeblikket . ]
Det er nemt at fortælle dig selv, du kan ændre din dårlige vane . Det betyder ikke så meget , hvis du visnesyge i sandhedens øjeblik.
En masse dårlige vaner har at gøre med øjeblikkelig tilfredsstillelse . Du ved , at en handling ikke er godt for dig i det store billede eller på lang sigt , men du ønsker at leve i nuet . Du ønsker at tilfredsstille dine øjeblikkelige behov . Det er svært at holde disciplineret , fordi det at give ind i din impulser er bare så let . Det meste af tiden , det er fornøjeligt . Men når du begynder at udføre en handling , du ved er dårligt for dig , du er nødt til at fange dig selv . Ingen andre vil .

7 .
[ Kom af med en dårlig vane er ved at lære gode vaner . ]
Du vil sandsynligvis erstatte din dårlige handlinger med noget andet . Dette kan tage lidt at vænne sig til , men dit nye liv i sidste ende vil blive behageligt for dig og føles rigtigt.
Husk at øve tålmodighed med dig selv . Hvis du falder tilbage i den gamle vane , ikke sparke dig rundt for det . Må ikke falde i selvmedlidenhed og beslutter, at du ikke kan slå den vane . Bare komme tilbage til din sund adfærd . En gang behøver ikke at blive til to og tre og derefter en vane .
8 .
[ Vær ikke bange for at bede om støtte fra venner , familie eller lidelsesfæller . ]
Vi er sociale væsener . Mennesker klare følgerne af deres handlinger hente styrke fra hinanden . Det er ikke en svaghed at bede om hjælp eller blot at lufte om, hvor svært din selv- forbedring er .
Få komfortable taler om vane . Når man taler med andre , kan de være i stand til at rådgive eller tilskyndelse , som du normalt ikke ville få fra dig selv .
9 .

[ En sidste bemærkning om dette emne . Hvis din dårlige vane har en afhængighedsskabende kvalitet til det , vil dette være en meget hårdere . ]
måske brug for professionel hjælp, fordi en afhængighed har en medicinsk komponent til det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.