hvordan man kan danne et kvarter ur part på Devil’s Night

Devil 's Night startede som en nat i fortræd , såsom toilet-papering hjem eller smide æg på dem . Men det er kommet til at sidestilles med langt mere foruroligende handlinger brandstiftelse , især til forladte erhvervsbygninger og boliger . Denne nat , er dagen før Halloween ( og faktisk 29 oktober og Halloween nat så godt) , bedste sidestilles Stateside med Detroit-men andre steder som Canada , de britiske øer , og nogle byer i det østlige USA , også har oplevet deres Devil 's Nat problemer . Bydel ure er ikke organiseret natten . De kræver partnerskaber mellem naboer og blokere ledere , sikkerhedsrepræsentanter og veteran frivillige
1 .
Få hjælp af din lokale officer . Mange afdelinger har medarbejdere, hvis primære ansvar er at bistå med organiseringen af samfundet og naboskab sikkerhedsgrupper og se grupper . Nå ud til dem . De kan hjælpe med at organisere oplysende møder for at få bolden til et ur fest i dit nabolag i god tid for Devil 's Night .
2 .
Hold mindst to møder i forvejen . Dit community embedsmand skal være klar til at lette drøftelserne . Du ønsker at have en slagplan lagt ud . Udpege hver volontør med et fokusområde , en del af kvarteret , hvor det er hans ansvar at se . Dette er dit nabolag 's version af afvejning og erobre at sørge for alt går glat .

3 .
Få hjælp af veteran frivillige . Kontakt dem, der har tilrettelagt sådan ure i fortiden og indpasses i deres erfaringer. De er bedst udnyttes under dit informative og organisatoriske se møder som forberedelse til natten .
4 .
Udpeg roving patruljer . Nogle bør udnyttes til at patruljere området i deres bil , at være på udkig efter noget mistænkeligt . Udpege mindst to personer per bil , for en sikkerheds skyld .
5 .

Læg de grundlæggende regler . Sikkerhed kommer først . Dit community officer bør fastsætte ud af præcis , hvad en person skal se til, og hvad han skal gøre, hvis han møder nogen at sætte ild til en bygning . For startere , må han ikke gribe ind og forsøge at få ilden ud selv . Mennesker er blevet dræbt at gøre dette. Ringe 911 , og lad de professionelle håndtere det , så overanstrengt da de kan være på Devil 's Night .
6 .
Sørg for at alle kan nå hinanden på et øjebliks varsel . Dette er afgørende. Hver person skal være lastet med en walkie-talkie eller mobiltelefon , så han kan nemt nås på alle tidspunkter i tilfælde af en nødsituation . På den måde ved du også hvor hver person er på alle tidspunkter.
7 .
være særlig opmærksom med hensyn til forladte ejendomme . Disse egenskaber er rettet mod Devil 's Night . Grupper af naboer bør band sammen til at vedtage en ejendom og se den-ikke kun på dagene op til Devil 's Night , men Halloween aften samt

8
Håndhæve udgangsforbud . . Hvis du ser unge ud efter samfundet udgangsforbud , gribe ind men gør ikke så hvis du føler sig truet . Dette ville være et godt tidspunkt at kontakte en officer , der kan håndhæve denne udgangsforbud sikkert .
9 .
Få alle involverede . Selv dem, som ikke aktivt patruljerer bør holde deres veranda lyset tændt og være på vagt. Bevidsthed er nøglen til en effektiv kvarter ur . Jo flere mennesker, der ser , jo mindre sandsynlighed kriminelle selv gider med dette område .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.