hvordan man kan dræbe en flue

Dræbe en flue tager mere end blot vinker en sammenrullet avis formålsløst i sin generelle retning . Alt dette er sandsynligvis at gøre , er agitere det . Og det er usandsynligt, at du vil få på plads , hvor du kan dræbe det . Nogle strategiske skridt og et effektivt våben er den bedste måde at dræbe en flue

Du skal bruge: .
Weapon


1
Få dit våben . . Sammenrullede aviser eller blade er som regel handy og arbejde i en knivspids . En af de bedste fly-drab våben , dog er en læder flue swatter . Det er langt mere attraktiv og bærer mere heft end chintzy plastic swatters . Hold dit våben inden for nem adgang , som på en magnet krog på siden af køleskabet , som ikke er synlig . Du behøver ikke at kigge på din flyve swatter hele tiden , men du ønsker det praktisk, når du har brug for det . Hvis du leder efter en økonomisk overkommelig og effektiv læder swatter , se nedenstående ressourcer .

2 .
Lad flyve jorden . Swatting formålsløst på en flue flyver gennem luften , vil normalt ikke gøre mere end vælte en lampe . Tålmodigt vente på at flyve til at lande på noget , som et vindue eller væg , hvor du kan smadre det med lethed . Forsøg ikke at dræbe den, hvis den lander på udsmykkede porcelæn , en uvurderlig statue eller andens tallerken mad .
3 .
Stand bag det . Fluer har gazillions af øjne , som fanger bevægelse fra alle vinkler . Hvis du er til den side af det , vil det bare flyve væk til anden side .
4 .

Swat hurtig og døde på . Tænk på smadre en pandekage , hamrende en hegnspæl i jorden eller ved hjælp af en hammer til at spille en xylofon . Du vil have din SWAT at være hurtig og præcis , også kommer fra lige op over . Vinkel det endda en smule, og du har fluen summende lystigt væk .
5 .
Ryd op . Skal du ikke lade død flue modet fast til vinduet eller væg. Ikke alene er denne modbydelige at se på , det er meget uhygiejniske . I modsætning til nogle overbevisninger , vil det ikke skræmme andre flyver væk fra summende omkring dit hus .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en stor familie og masser af fluer , drej flyve dræbte i et spil . Giv hvert familiemedlem bonus point for hver flue han dræber . Dem med de mest bonus point ved slutningen af ugen skulle få belønnes ved ikke at skulle tage affaldet ud eller noget .
 • Når din swatter bliver brutto , tørres af med en varm sæbevand klud .
 • Hvis du har masser af fluer , måske bør du tjekke din skærm for huller .
 • Ja , du kan også sprøjte en linje af fejl dræber på din flue , men det kommer til at fylde dit hus med gift . Læderet swatter er renere og mindre giftige .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.