hvordan man kan forberede sig på i slutningen af verden, som vi kender den teotwawki

Er nu tid til at blive en survivalist og forberede verdens ende ? Hvem ved . Jeg er en forfatter ( eller så jeg tror det ) , ikke en profet . Her er hvad jeg anser for at være gavnlig tips , hvorvidt enden er nær

Du skal bruge: .
for mange ting på listen , har lige læst under


1

Jeg plejer spilde din tid på at forsøge at forudsige fremtiden. Hvis du læser aviserne og betalt opmærksomhed under gymnasiet verdenshistorien så ved du hvilke muligheder der findes . Men der er nogle ting du kan gøre kort for at flytte til bjergene , drikke regnvand og jagt og voksende din egen mad . Og skønheden i denne plan er, at det kan hjælpe dig , selv om DJIA skyder tilbage op til 14. 000 morgen .

2 .
få sunde . Op med at ryge , tabe sig og komme i form . Gå se din læge og få en fysisk . Lav en aftale med tandlægen . I den usikre fremtid , kan lægeydelser være til at betale eller utilgængelige. Hvis elektricitet og benzin bliver knappe eller værre , skal du stole på en meget mere knofedt .
3 .
Bliv klogere på din naboer . At kunne stole på naboer og venner i tider med katastrofer er kritisk . Bare spørg dem, der har overlevet naturkatastrofer .
4 .

Hold en levering af receptpligtige lægemidler på hånden . En to måneder udbuddet er tilrådeligt .
5 .
have kontanter på hånden . Det er altid en god ide at have nogle kontanter i tilfælde af en nødsituation.
6 .
Hold en to måneders forbrug af ikke-letfordærvelige fødevarer og vand . Dette er afgørende, hvis du bor i orkan udsatte områder . Også , få nogle vandrensning tabletter og filtre .

7 .
Førstehjælpsudstyr . Få en god en . Det er ikke noget , du ønsker at gå billigt på , da medicinske nødsituationer kan forekomme i alle socio-økonomiske klima .
8 .
En god sovepose . Dette er vigtigt . Du må ikke have tag over hovedet, men du kan overleve med en god sovepose . Sørg for, at det er varmt nok til dit område .
9 .

skydevåben og ammunition . En god pistol kan hjælpe dig med at beskytte din familie og give kød . Må ikke vente for længe med at købe ammunition da der i øjeblikket en landsdækkende mangel på arbejdskraft.
10 .
Dette er ikke en behagelig emne , men det hjælper at være forberedt . Og hvis det er noget , du bør gøre alligevel , såhvorfor ikke ?


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.