hvordan man kan genkende tegn på miljømæssige overtrædelser

Going grønne bliver nu anset som cool ting at gøre , men hvad med dem af os, der virkelig ikke vide, hvad det indebærer foruden frakoble et par genstande og neddeling noget papir ? Hvordan skal vi gøre ser ud til miljøet fra et større perspektiv ? Opmærksom på miljøhensyn , såsom forurenet vand og overfyldte skraldespande er en måde at skabe større bevidsthed . Disse skridt skitsere måder at løse nogle af de mere almindelige miljøproblemer
1 .
Installer en kulilte -detektor i dit hjem ved at brandalarmen . Dit eget hjem , skal være beskyttet , før du selv kan gå udenfor . Hvis detektoren slukker , skal din ejendomsselskab eller en stat officielt blive kontaktet med det samme. Vær opmærksom på stærke , ildelugtende og mærkelige ordrer , også . Nogle gange kan det være så simpelt , som du forlader ovnen på alt for længe og et gasformigt lugt , men andre gange kan det være dødelig . Sørg for at tjekke dit batteri jævnligt også .
2 .
Tjek vandet , før du tager en dukkert i en offentlig sø eller hav . Mennesker , især børn , konstant sluge vand . Det går i deres øjne og ører , og naturligvis får på deres krop . Hvis der er fisk eller døde fugle omkring vandet , oplyse om disse spørgsmål . Det er usædvanligt at finde masser af døde fisk og døde fugle i rent vand .

3 .
Bed om resultaterne til dine rør og ventiler , der afprøves i dit hjem . Hvis du bor i denne bolig og drikke og tage brusebad i vandet , har du al mulig ret til at vide , hvad du lægger på og i kroppen .
4 .
øje med olieudslip i store forekomster af vand , især omkring marine hovedkvarter . Olieudslip er farlige for fugle , der flokkes omkring vand , fordi det svækker deres flyveniveau , kan forårsage nyreskader og kan bidrage til døden . Fisk også dø ved at indtage olien i vandet .
5 .

Rapport tønder skrald dumpet i mærkelige steder, at man ikke normalt ser dumpere at gå til . Der har været en stigning i skraldespanden industrien ikke er i stand til at finde steder at tømme papirkurven , men det påvirker jorden omkring de nye områder , hvis ikke behørigt. En måde at hjælpe med dette dilemma er ved at genbruge poster, som ikke smuldrer , men hvis der er giftige ting på produkter, dyr og fugle normalt kan tage sig af ( for eksempel en affaldssæk med blegemiddel og madrester ) , kan dette laver en farlig land zone og risikabelt for dyr , der lure rundt prøver at finde føde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.