hvordan man kan hjælpe en person med handicap

Det er meget vigtigt, at de uheldige blandt os , der enten er født med handicap eller fik dem undervejs , at få den nødvendige pleje og omsorg fra samfundet i en fælles situation , som et hjem . De havde ikke vælge at være i denne position og fortjener at blive taget hånd om . Hvad der er vigtigt er, at hver person får den type pleje , de har behov for. Nogle kan have behov for fysisk hjælp og andre mentale . Der kan være nogle , der kun behøver venskab og nogen at snakke med

Du skal bruge: .
Enhver form for fysisk assistance produkt A Gentle Voice læsestof Hunde uddannet til det arbejde, en omsorgsfuld hjerte ? ? ? .


1 .
behandler folk med respekt . En person har brug for at føle sig vigtig for andre . Du bør ikke behandle dem som freaks i naturen , men snarere mennesker, der fortjener medfølelse . Betydning betyder ikke, at de skal holdes op på en piedestal , men snarere , at deres behov sagen og om muligt bør være opfyldt .

2 .
hjælpe befolkningen ikke som du har brug for , men snarere for, hvad de har brug for . Du kan ikke tage et slagtilfælde offer gå undtagen fysisk genoptræning . Du har måske de bedste hensigter , men du skal se deres side af historien også , at de måske har nogle problemer, der forhindrer dem i at gøre bestemte ting . En person der ikke kan se har brug for hjælp til at krydse en gade . Tag dem i armen og hjælpe dem krydse gaden omhyggeligt .
3 .
opfylde deres følelsesmæssige behov . Følelsesmæssige behov er meget vigtige , til tider mere end fysiske. Så vurdere , hvad de har brug for og stræber efter at opfylde dem , hvis de har brug at tale med så tale med dem . Ethvert individ har et behov for at føle ønskede . Opfylde dette behov og du er foran andre. De kan ikke have en sjæl i denne verden , der bekymrer sig for dem , være deres ven . Det er meget tilfredsstillende at de omsorgsperson også.
4 .

Tilbøjelig til dem fysisk , som at skifte en ble osv. , pleje af dem tager i tide . Du er på et anlæg af denne art og ikke gør det som et job , så gør det med medfølelse . Husk altid på bagsiden af dit sind , hvordan velsignet du skal være i stand til at hjælpe dem . Hvis de har brug for fysisk hjælp som en bandage , vedhæfte den for dem ved at tage skinnen annoncen sætte det på den rigtige måde .
5 .
Angiv fysiske hjælpemidler som krykker eller en kørestol . Må ikke misunde dem , men snarere ønsker at hjælpe med dit hjerte og sjæl . En lille udflugt i det fri gør underværker for en persons liv . Du udvide en persons liv , hvad der kunne være ædlere end som så. Hvis de har brug for en kørestol at tage det til dem og lære dem , hvordan man bruger det ved sig selv ved hjælp af deres hænder .
6 .
Tag en trænet hund rundt enten selv eller med hjælp fra sin ejer . Du vil blive overrasket over, hvor glad det gør folk . Selvfølgelig spørge dem først , hvis det er OK med dem og tjekke med lægen for at sikre, at de ikke har allergi at bekymre sig om . En uddannet hund , der er certificeret , kan gøre underværker

7 .
Læs dem , gøre det med en let om hjertet . Altid behandler folk som du ønsker i denne stilling huske at de fleste af dem hellere vil ikke bede om hjælp , hvis de havde deres vej . Livet har sat dem i denne stilling , og ingen , der kan gøre noget , vil de gerne have nogen at gøre det for dem .

gode råd og advarsler


 • henvende sig til hver person som en individuel
 • Kontroll¨¦r altid med lægen eller sygeplejersken , hvis der er nogle ting, ikke gives til en person .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.