hvordan man kan reagere på en nødsituation

I en nødsituation , tæller sekunder . Vide hvad man skal gøre , kan hjælpe dig med at redde liv . I denne artikel vil du lære det grundlæggende i at yde pleje i en nødsituation såsom at vide, hvornår at udføre CPR og de oplysninger, nød disponenter behov

Du skal bruge: .
CPR certificering
Grundlæggende førstehjælp kit .
Personligt sikkerhedsudstyr såsom maske og handsker .

Check , Call, pleje .1 .
Når reagere på en nødsituation , skal du kontrollere scene for sikkerhed og beslutte , om det er sikkert for dig , tilskuere og offeret . Bemærker usædvanlige seværdigheder , dufte eller lyde , der kan give dig information om, hvad der er sket , hvad du skal gøre næste .
2 .
Check offeret . Hvis personen er bevidstløs , skal du trykke på deres skulder ( ikke banke hovedet eller nakken for at undgå personskader) og råbe "er du okay ? "
3 .

Ring 911 . Hvis det er muligt , har en anden person opkald, mens du går i offeret . Sørg for at give afsenderen vigtige oplysninger, såsom din placering , som alder og køn af offeret om ofret er ved bevidsthed , og en beskrivelse af ofrets skader .
4 .
indhente samtykke . Dette er absolut nødvendigt , før der yder pleje til en bevidst person . Hvis offeret er bevidstløs , er samtykke underforstået. Hvis offeret er en mindreårig , indhente samtykke fra en forælder eller værge .
5 .
Giv pleje til offeret . Kig efter blødning , og lægge pres på sår for at stoppe blødningen .

6 .
Check for tegn på liv . Placer dine øre til deres ansigt og /eller bryst at kontrollere for vejrtrækningen. Meddelelse om deres bryst er stigende og faldende .
7 .
Hvis du opdager ingen vejrtrækning, placere man havde på panden og to fingre under hagen til at vippe hovedet tilbage . Klem næseborene lukket og forsigtigt blæse ind i ofrene munden indtil deres bryst stiger . Dette vil afgøre , om offeret er kvælning eller ej.
8 .

hvis patienten ikke trækker vejret, gøre CPR .

gode råd og advarsler


 • Kontakt din lokale American Heart Association eller amerikanske Røde Kors for at få CPR certificering og /eller uddannelse .
 • Brug personlige værnemidler dvs handsker , masker osv. når det er muligt .
 • Må ikke gå ud over din træning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.