hvordan man kan skitsere nerve filialer

Tegning nerven grene af plexus brachialis kan være meget nyttige, når du er ved at lære anatomi af det menneskelige legeme . Den brachialis plexus er et af de mest komplekse grupper af nerver i hele kroppen . Det er vigtigt at lære , hvad rødder , kufferter og snore visse nerver kommer fra for at diagnosticere og behandle en patient . Ved at trække plexus , vil du være i stand til bedre at forstå , hvor specifikke nerver er afledt
1 .
Gør 5 korte streger på højre side af dit papir . De bør være mærket ( fra top til bund ) C5 , C6 , C7 , C8 , T1 . Disse vil blive repræsenterer rødder i den cervikale nerver C5-C8 , og de første thorax nerve . Deltag C5 til C6 med en " <"-form til at vise , at de kommer sammen . Fortsæt C7 som en linje for sig selv , og deltag C8 og T1 sammen som du gjorde med C5 og C6 .
2 .
Tegn en lige linje , der kommer ud både " <" figurer og slukker Den C7 forlængelse . Det er de tre kufferter af plexus brachialis . Den øverste en kaldes " overlegne "eller " øvre " stammen. Den midterste er benævnt " midten " kuffert, og den sidste er de " mindreværdige " eller "lavere " stammen.

3 .
Dernæst tegne to linjer kommer ud hver De tre stammer , der ligner " > ". Dette vil repræsentere den forreste og bagerste divisioner af stammerne . Den overlegne og mellemste kuffert vil blive mærket med " anterior "på toppen og " posteriore " på bunden . Den ringere trunk spaltninger, vil blive mærket det modsatte .
4 .
forene de tre bagerste divisioner sammen for at danne " posteriore ledningen . " Join den forreste afdeling af den overlegne stammen med den forreste division af den midterste stammen til at danne " lateral ledning , " og fortsætter det forreste opdeling af ringere stammen til at danne " mediale ledningen . "
5 .

Tegn en anden " > " form kommer ud hver af de tre ledninger . Sørg for at de overlapper hinanden , så den nederste linie ud for laterale ledningen mødes med den øverste linie af den mediale snor, og de to linjer , der kommer fra den bageste ledningen gå på hver side af krydset
6
Label disse filialer som følger: . den laterale ( øverst ) gren af den laterale ledningen er musculocutaneous nerve . Sammenføjning af den mediale gren af den sideværts ledning og den laterale gren af den mediale ledningen kaldes medianen nerve . Laterale ( øverst ) filial af den bagre ledningen er aksillære nerve , og den mediale gren af den bagre ledningen er den radiale nerve . Endelig den mediale gren af den mediale ledningen er albueregionen .

gode råd og advarsler


 • Tegn plexus brachialis gentagne gange for at sikre, at du ved præcis, hvor visse nerver kommer fra . Dette vil hjælpe dig på en prøve , hvis du er i stand til hurtigt at skitsere plexus , kan du spore tilbage individuelle nerver til at vide præcis , hvor de kommer fra .
 • Vær sikker på din tegning er klar, og at du giver dig selv masser af plads på en side for at trække hele plexus . Ellers kan du forveksler hvor visse nerver kommer fra , og derfor lære dem ukorrekt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.