hvordan man kan spare energi og spare på el-regningen

Besparelse energi er en fantastisk måde at bidrage til den globale opvarmning og spare på energiregningen . Du behøver ikke at have dit hjem inspiceret , eller købe et væld af smarte pærer for at spare energi . Du skal bare nødt til at bruge dit hoved og prøve nogle effektive energi lederevner

Du skal bruge: .
Creative Mind
Papir Plates cups.


1 .

Første ting første , altid huske at slukke lyset, når du ikke bruger dem ! Det er sådan en vane for nogle mennesker . I dagtimerne , får du lys fra sol . . . slukke indersiden belysning! Glem ikke at vende slukke , når du forlader et rum , enten ! Ikke blot vil du være at redde verden , men at gemme din elregning .
2 .
Skær ned på hvor meget vand bruger . Her er nogle måder :
** Køb paptallerkener kopper . Det er en måde nemmere rydde op , og ingen parabol vand !
** Vælg en dag at gøre dit vasketøj . Du kan få alting på én dag . Vask større belastninger, vil hjælpe dig med ikke at gøre midt i ugen vasketøj og det sparer omkring 30 % på din vandregning hver måned .
** Tjek altid din vandhaner for utætheder og drypper . Du kan også købe en hane til at sætte på indersiden af din vandhane til 5 dollars . Det hjælper mindske vandtrykket , og ved at gøre , at det sparer lidt vand .
** Tjek altid din vandvarmer . Det tager en masse energi og penge til at varme vand . Kontroller termostaten på din varmtvandsbeholder og drej det ned . Dette vil spare masser af energi samt din varmeregning .
3 .
anden måde at spare noget energi , er at afskære T. V! Det er smukt udenfor ! Gå nyde naturen ! Leg med dine børn , eller lege med dit kæledyr . Start en have , gå en tur , eller bare nyde solen på din veranda !
Det er altid rart at komme ud for en stund .
Nogle mennesker bruger TV'et som " baggrundsstøj " . Husk at slukke det , hvis du ikke se det . Samme gælder med din stationære computer ! Hvis du ikke bruger den, slukke det !

4 .
I sommeren . . . i stedet for madlavning store måltider , lave en salat og en sand der . Ikke blot vil du skære ned på energi fra din brændeovn , men din købmand regningen vil nyde de afskårne !
5 .
Undersøg dine vinduer . I ældre huse , har nogle vinduer revner , der lækker lidt luft . Du bør få vinduet udskiftninger eller du kan købe en stor rulle plast til omkring 10 dollars og dække op på indersiden af dine vinduer .
Det vil spare omkring 50 % på din varmeregning .
6 .

Når du bruger varmesystemet eller luft . . . sørge for at forlade det på en fornuftig , og SET temperatur ! Det kan reducere din energiregning med 20 % , og holde det bekvemt .
7 .
Når det er rart ud , må du ikke bruge varme eller air condition , skal du åbne vinduer! Nyd den friske luft og vind !
Undertiden om vinteren , kan de varme få pebret og køre konstant . En god måde at spare på både energi og penge , er at investere i en petroleum varmelegeme .
Det vil varme dit værelse eller hus og skære ned på varmeregningen .

gode råd og advarsler


 • altid være sikker på at du don 't har shorts eller elektriske problemer i dit hjem . Hvis du gør det , kan få dig til at bruge 30-40 % mere energi og køre op din regning . For ikke at nævne , en brandfare .
 • Vær forsigtig, hvis du ejer en petroleum opvarmning , især hvis du har børn . De kan være meget farlige, hvis ikke bruges korrekt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.