hvordan man kan stoppe falde og rulle

Vi har alle hørt, hvad vi skal gøre , hvis vi nogensinde fange i brand : Stop, drop og roll . Så enkelt som det lyder , er der måder at gøre denne sekvens mere effektiv . Et par strategisk tips vil hjælpe dig stoppe , drop og rul på den bedste måde at slukke ilden
1 .
Kom væk fra flammerne . Du kan stoppe , drop og rulle alt hvad du ønsker , men det vil ikke fungere, hvis du er midt i branden . Komme væk fra det, der er flammer eller ud af den brændende bygning .
2 .
Stop . Umiddelbart gået i stå . Køre, mens du er på brand vil kun fodrer flammerne med mere ilt .

3 .
Drop . Kom ned på jorden så hurtigt som du kan , med så meget af din krop rører jorden som muligt . Ligger som en lang log , ikke krøllet op i fosterstilling eller anden stilling. Hold dine arme på dine sider og din krop kompakt .
4 .
Roll . Rulles kraftigt din langstrakt krop frem og tilbage langs jorden . Udføre en fuldstændig revolution flere gange for at squash flammer på alle sider af din krop .
5 .

Hold rullende indtil alle flammer er ude . Dette kan tage sekunder eller et par minutter , afhængig af hvor hårdt du var i brand .
6 .
Få hjælp . Alert en nabo , forbipasserende eller andre, kan du for at behage ringe efter en ambulance , og få dig selv til hospitalet . Selv tilsyneladende mindre forbrændinger , bør tjekkes ud for at sikre, at de ikke medføre stor skade .

gode råd og advarsler


 • Kast off enhver brændende tøj , hvis de kan let fjernet . Hvis din jakke er i brand , for eksempel få det ud så hurtigt som muligt . Ligeledes slippe af brændende hatte , handsker eller andre let-til- fjerne elementer .
 • Du må ikke tage tid til at tage ud tøj , hvis flammerne er for langt væk . Ved hjælp af stop , drop og rul metode vil hjælpe dig mere end at lade flere flammer fan , mens du unzippe din frakke .
 • Se , hvor du roll. Du ønsker ikke at falde ned på skårene af glasskår eller fra kanten af en klippe . Pick et område , der er så fladt som muligt og ikke fører ned ad en bakke til motorvejen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.