hvordan man kan udøve på en flyvemaskine

Det er alt for let at føle sig som en sardin i en dåse på en lang flyvemaskine flyvning . Under en trans Stillehavet flybillet til Japan var jeg overrasket over at se, at der efter filmen et billede af en flyvemaskine rejsende står mig , en asiatisk mand og kvinde , med en enkelt kaukasisk . Med en japansk fortælling , begyndte de at udøve det samme gjorde hele flyet . Jeg snart sluttede sig til dem følelsen forfrisket efter en ti minutters session . Udøver på et fly kan hjælpe dig føle sig bedre, endnu vigtigere den kan forebygge en stor fare for sundheden forårsaget af immobilitet , dyb venetrombose , DVT oprettelsen af blodpropper , som kan være ekstremt farligt . Det er en lidelse , der var lidt af præsident Richard Nixon og næstformænd Dick Cheney og Dan Quayle . Hvis en DVT blodprop bryder fri og flytter til en lunge , kan det medføre en lungeemboli , der fører til en hurtig død
1 .
Kend risikofaktorerne for DVT . Der er en genetisk komponent , der er bundet til åreknuder , kræft , hjertefejl og fedme . Gravide kvinder har større risiko , som er dem på østrogenbehandling . Rygere og folk over 40 er mere modtagelige er dem , der for nylig har gennemgået kirurgi . To årsager kan du let styre er ubevægelighed og dehydrering .
2 .
Hvis der på en flyvning eller kort tid derefter du udvikler feber , pludselig uforklarlig hoste , hurtig hjertebanken , udvidede vener , fælles maling og ømhed eller smerter og hævelse af underbenet eller låret , kunne disse være symptomer på DVT . Søge hjælp straks , enten fra stewardesse , eller fra medicinske fagfolk, hvis du er på jorden.

3 .
Du bedste strategi til at forebygge DVT er at få dit blod flyder . Bær behageligt løstsiddende tøj . Hvis det er muligt , forsøge at få en gangplads , så du kan få op lettere og bevæge sig rundt i kabinen hver halve time . Blot at stå og gå en smule kan hjælpe cirkulere blodet . Her er flere øvelser til at prøve :
4
Begynd med fødderne . Vrikke tæerne . Løft begge fødder fra gulvet . Roter ene fod med uret , den anden mod uret til en 15 tæller . Modsat retning . Hvile hælene på gulvet igen . Stræk og bøj dine ankler bringe tæerne så højt op som muligt . Nu vende retning. Hold dine kugler af dine fødder på gulvet og bøj dine hæle . Hold strækket for en 30 tæller .
5 .

nu flytte op til knæene . Og samtidig holde dem bøjet , hæve hvert ben , mens spænde dine lår muskler . Gentag med de andre 25 gange .
6 .
At arbejde dine arme , begynder med dine skuldre , hæve dem op fremad ned og tilbage . Gentag flere gange . Stræk ud din venstre arm . Med din højre hånd , tag din venstre albue og trækker dig venstre arm langsomt mod din højre skulder . Hold for en femten tælle , så gentag med den anden arm .
7 .
Arm bøjninger lyst til at gøre fri vægt krøller uden håndvægte . Hvile dine arme på armlænene af stolen i en 90 graders vinkel og derefter krølle dem til brystet . Gentag 10 gange hver . Stræk begge arme højt over hovedet . Med din højre hånd , fat dine andre håndled og trække dette langsomt ned til højre . Hold til en 15 tæller så ændre arme .

8 .
Disse to vil hjælpe din krop . Bøje sig langsomt fremad . Wrap dine arme omkring en knæ og trække det til brystet . Hold det for en femten tælle og gentag med den anden knæet . Gør dette 10 gange med hvert knæ . Placer begge fødder fladt på gulvet og guffe i maven . Bøjede sig frem og begynder at tommer langs skinnebenet til dine ankler . Hold for en femten tælle og sidde op langsomt .
9 .
Afslut med en hals roll . Slap af i skuldrene . Lad dit hoved synke mod din højre skulder . Rul det første på forsiden , og derefter i venstre side og holdt hver for fem tælle , rul derefter dit hoved i en anden retning .

gode råd og advarsler • Disse øvelser er gode til kontoret så godt, så udskrive dette stykke og holde det handy . Dette kunne være lige om eftermiddagen samle mig op , du har brug for på arbejdspladsen.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.