hvordan man kan undgå at sprede bakterier , når nysen

Er du nysen som en sindssyg og ikke ønsker at dele dine bakterier ? Denne liste vil hjælpe dig med at holde din bakterier til dig selv . Det er vigtigt at undgå spredning af bakterier , når nyse for din egen sundhed og helbred hos dem omkring dig
1 .
Når du er nødt til at nyse , og ingen væv er tilgængelige, nys i din arm , ikke din hånd . Så sørg for at smide din skjorte i med den beskidte vaskes ved slutningen af dagen, og ikke bære det igen , indtil det er rent ! (Dette er normalt en given , undtagen når det er en sweater , at du kun bære over dit tøj til at gå udenfor eller noget . )
2 .
Når nysen i et lommetørklæde , vask eller desinficere dine hænder, umiddelbart efter nysen , og smide væk væv umiddelbart . Sætte det på dit skrivebord , selv for et øjeblik kan overføre bakterier .

3 .
Vask eller desinficere dine hænder efter nysen . Jeg ved, det er kedeligt , men når du nyser , og tryk derefter på tastaturet , telefonen , eller dørhåndtag , er du sprede bakterier rundt .
4 .
Hvis du nyser på et tastatur eller telefon , sanitize det . Når nogen rører dette udstyr efter dig, vil de tage alle dine bakterier .
5 .

Når nysen en masse , blive hjemme ! Jo mere isolerede du er , jo mindre bakterier du kan sprede , og kunne vi ikke alle bruger en fridag , alligevel ?

gode råd og advarsler


 • Don ' t gå amok med dette . Hvis du nyser omkring en million gange i træk , behøver du ikke at rense efter hver nyse . Du kan vente på nysen egnet til at være overstået.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.