hvordan man kan undgå bakterier i offentlige toiletter

Lader det i øjnene offentlige toiletter kan være flad ud væmmeligt , men selv et badeværelse , der fremstår ren mest sandsynligt havne millioner af farlige bakterier . Følg disse tips til at undgå picking up skadelige bakterier , mens du bruger offentlige toiletter

Du skal bruge: .
Hand Sanitizing Gel
Papirhåndklæder .
Seat Cover /Toilette Papir .1 .
Desværre for damer vi ikke har mulighed for at stå , mens du bruger et offentligt toilet . Når tvunget til at bruge disse badeværelser vi udsætter os selv for millioner af farlige bakterier . En lomme størrelse anti-bakteriel gel er et must have når du navigerer den nastiness , der er offentlige toiletter . Købe flere og holde en på dig hele tiden . Tag en fuld størrelse flaske for vej ture og ethvert andet tidspunkt , når det er sandsynligt, at et offentligt toilet vil være din eneste mulighed .
2 .
Bær din egen stak papirservietter , fordi du kan 't altid regne med toilettet til at være godt fyldt . Ikke er afhængige af automatisk lufttørrere . Faktisk undgå dem alle sammen . Bakterier indsamler på luft tørretumbler og derefter deponeres direkte ind i din ventende hænder .
3 .

Når det er muligt vælger at bruge den første bod , da det er den mindst udbredte og vil indeholde færre bakterier og derefter de andre .
4 .

Før sidder på en offentlig toilette har du tre muligheder . Det bedste ville være at bruge en serviet og en DAB af din egen hånd sanitizer at tørre ned sædet og håndtaget før mødet ned . Den næstbedste løsning ville være at bruge en betrækket , hvis man er til rådighed. Det værste, men nogle gange nødvendigt at dække sædet med toilet papir . Hvis du er nødt til at bruge denne mulighed skal passe på, at der ikke toilette papir sidder fast til dig, når du står op . Når din alle endte bruge din albue eller lidt toilette papir bundter op til skylle toilet .
5 .
Rør ikke ved sanitære serviet affaldsbeholderen med dine bare hænder . Altid flok op toilette papir og bruge den til at løfte låget . Affaldsbeholderen er en af de mest beskidte og mindst ofte rengøres objekter i et offentligt toilet .

6 .
Efter vask dine hænder brug et stykke køkkenrulle eller toilette papir for at slukke for vandhanen .

7 .
Brug altid papirservietter til at tørre dine hænder i stedet for luft tørrere som forklaret i trin 2 . Undgå at indstille din pung på gulvet , og hvis du taber noget vaske og desinficere elementet samt dine hænder efter plukningen det op .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.