hvordan man kan være i stand til at beskæftige sig med dårlig lugt og lugt

Som en EMT , jeg ofte befinder mig i steder og situationer, hvor visse lugter kan være lige forfærdelig. Jeg kan ikke bare gå, jeg er nødt til at være i stand til at tolerere det , samtidig med at udføre mit job . Hvis du nogensinde finde dig selv i en lignende omstændigheder , kan denne idé , og artikel hjælpe dig . Selvfølgelig , hvis du er i stand til at udrydde kilden til lugt selv , det ville være at foretrække. Hvis du ikke kan og ikke har anden mulighed , så prøv dette :

Du skal bruge: .
vicks vaporub


1
Så snart du kommer ind kontakt med en af disse forfærdelige dufte , vil du vide det . Det kunne være at gå ind i en andens hjem , eller det kan være at finde et dødt dyr ved siden af teltet netop oprettet . Tro mig , vil du vide det . Trangen til at lukke munden vil sandsynligvis overmande dig , og hvis du ikke kan komme væk fra lugten eller gøre det forsvinde , du skal have en metode , der vil gøre dig i stand til at stadig fungere , mens du hjælper dig selv beskæftige sig med lugt .


2 .
Tag en balje med vicks vaporub , de samme ting , som du gnider på dit bryst eller nakke , når du er overbelastede . Åbne det op . Tag en sniffe af det , og smile , vel vidende, at øjeblikkelig hjælp er på vej . Din næse er meget følsom og til tider som denne , kan du finde dig selv ønsker , at du blev ramt af en alvorlig nasal overbelastning .
3 .
Gnid en lille smule af den vaporub under din næse og over din top læbe . Du vil lugte noget , men det vicks , da det har en meget stærk menthol lugt til det . Hvis det bliver rigtig slemt , kan du næsten sætte næsen op med de ting, og du vil ikke lugte noget , garanteret . Eventuelle resterende lugt vil være i dit hoved . : )

gode råd og advarsler • Jeg fandt Lemon duftende vicks , som jeg virkelig gerne . Det har en mere behagelig duft .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.