hvordan man kan være miljøvenlig på hoteller

Når folk besøger hoteller , moteller eller kroer , de er som regel mere bekymret over de mål feriested og sjove ting rundt i kvarteret , end de handler om at være miljøvenlig . Men uanset hvor du går , findes der måder at hjælpe miljøet uden at gå ud af din måde at gøre det . Ikke alene vil det hjælpe miljøet , men det kunne muligvis nedbringe hoteludgifter
1 .
Hæng dine håndklæder tilbage på rack . Når håndklæder på gulvet , rengøring besætningen forstår , at det betyder , at gæsterne ønsker nye håndklæder . Men hoteller bruger tonsvis af vand vask flere håndklæder fra hvert rum, og jo større hotellet , jo mere håndklæder de vasker . Hvis du bruger det samme håndklæde i hjemmet i løbet af ugen , hvorfor så ikke genbruge håndklæder i dit hotel ? De er rene , og hvis du har nogen tvivlsom håndklæder , bede om udskiftninger oppe foran , før du bruger dem første gang .
2 .
Åbn vinduet eller gå på altanen i stedet for at dreje på aircondition eller ventilator . Klimaanlæg virkelig pumpe op elpriserne , og for at hoteller for at betale disse regninger , kan de nødt til at øge deres egen satser . Hvis vejret er smukt udenfor , hvorfor så ikke nyde det uden for ?

3 .
Vær opmærksom på , hvordan de hoteller arrangere deres skrald . Nogle hoteller gør en bemærkning til genbrug dåser , flasker og papir ved at lade kasser af den almindelige skraldespande eller blå poser nedenunder . Spørg i receptionen deraf , hvis dit hotel deltager i en genbrug program eller lede efter et sted , der gør . Du får masser af brochurer og drikkevarer , mens cruising rundt i byen alligevel, og kunne sikkert fylde en af disse bokse .
4 .
Sluk lyset , som du ikke bruger . I nogle af værelserne , tænde forskellige kontakter på lamper eller loftslampe , og hvis du sidder ved skrivebordet området og badeværelset lyset er tændt , hvor ingen i det , gå over til den dør og tænde lyset ud . Hvis solen skinner lys udenfor , åbne gardinerne og lad i naturligt lys i stedet for at tænde lys overhovedet .
5 .

Gør dit hotel i en filmaften . Hvis du ser fjernsyn sent om natten , slukke alle lysene og se shows i mørke . Bring popcorn at gøre det officielt . Så mange hoteller har filmkanaler og du bare kan fange en god svirp uden afskalning ud de ekstra penge for at gå til en nærliggende biograf under din ferie ophold .
6 .
Træk apparater , du ikke bruger . Hvis alarmen blinker 12:00 , og du ved, du har nogen interesse i at nulstille den , skal du tage det . Der kan være flere gæster , der kommer og går som aldrig vil gøre brug af denne alarm ur og vil formentlig bede receptionen for et wake-up call i stedet . Det samme gælder for interne mikrobølger . Tag ikke køleskabe dog uden at spørge om lov , da det kan forårsage en lækage . Hvis du bragte din egen elektroniske apparater ( ex. krøllejern , mobiltelefon opladere ) , tag dem, når du forlader rummet . Selv om disse apparater er slukket , er de stadig bruger lidt elektricitet, når de er sat i.

gode råd og advarsler


 • på Super 8 hoteller i Jefferson City , Missouri , der er en miljømæssig program , hvor gæsterne til at sætte en tipi-formet skilt på deres senge , hvis de vil beholde deres håndklæder . Hvis underholdsbidraget person ikke se det , han erstatter håndklæder . Hvis han gør det, han ser kun efter de håndklæder , der er på gulvet eller ikke erstatte dem på alle .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.