hvordan man kan være sikker med elektricitet i oversvømmelser

Det er god praksis at have sikkerhedsforanstaltninger på plads i tilfælde af en oversvømmelse , især hvis du bor i en flodslette eller langs kysterne , der er sårbare over for voldsomme orkaner . Flash oversvømmelser ofte følger svær tordenvejr , mens omfattende oversvømmelser normalt udvikler sig over flere timer eller endda dage . Selvom du ikke kan kontrollere vejret , kan du være forberedt så meget som muligt for sådanne arrangementer . Blandt andre sikkerhedsmæssige præparater, skal du tage højde for den potentielle fare , som elektricitet i oversvømmelser , fordi vand og elektricitet ikke bland godt.

Du skal bruge:
Grydelapper ( valgfrit )
. Skuffen.


1 .

Lær at slukke gas og elektrisk kilder i dit hjem fra hovedafbrydere eller ventiler . Dele disse oplysninger med din familie og pårørende . Hold alle nødvendige værktøjer, der kan være nødvendige for denne opgave tæt ved lukkeventilerne . Afbryd alle elektroniske apparater og udstyr forhånd , når en oversvømmelse er nært forestående . Anvende jorden telefon kun i en nødsituation .
2 .
Køb en bærbar jordfejl kredsløb interrupter ( GFCI ) for at forhindre elektrisk stød skader og electrocutions . En bærbar GFCI kræver ikke noget værktøj til at installere og er relativt billig .
3 .
have en kvalificeret elektrisk tekniker tjek ledninger i dit hjem og apparater for at sikre, at de er sikre for brug . Må ikke vende på en switch eller stikket i en apparat , før du får en professionel os gå videre .

4 .
tørre ud og grundigt genopbygger alle elektriske motorer i apparater , der er blevet gennemvædet eller oversvømmet . Må ikke tænde nogen vandskadede apparater , indtil en professionel har kontrolleret dem . De præsenterer en elektrisk stød , og kan blive overophedet og starte en brand . Lad de professionelle rådgive dig om, hvad der kan genbruges og hvad der skal udskiftes for at undgå enhver fare.
5 .
Undgå at lade nogen netledningen tilslutninger bliver våd . Aldrig bypass eller fjerne jorden pin , der er på et tre-bens stik til brug som en nongrounded stikkontakt . Følg producentens anvisninger , når du bruger en våd-tør støvsuger for at undgå elektrisk stød .
6 .

Kassér og udskift eventuelle afbrydere eller sikringer ( eller gas ventiler ), der er oversvømmet under vand . Disse har tendens til at fejl , når de udsættes for vand og slam , og de udgør en alvorlig brandfare .
7 .
Holde sig væk fra nedskudte højspændingsledninger. Mens du ligger på jorden , kan de se harmløse , men de kan forårsage en elektrisk stød , der kan dødeligt farlige . Rapporter alle nedskudte elledninger til den lokale el-selskab , der typisk vil sende en nødsituation besætning bestående af uddannede fagfolk til at håndtere situationen .

gode råd og advarsler


 • Udvikling en beredskabsplan for din familie , som bør omfatte en forudbestemt sikkert sted at gå til i tilfælde af en oversvømmelse . En sådan placering kan være en udpeget nødsituation husly i dit samfund .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.