hvordan man passer en ny tatovering

Korrekt tatovering pleje er vigtigt at holde din nye tatovering sund og smuk . Arbejde med disse tips og du vil være sikker på at have en varig tatovering

Du har brug for ! .
Alt du kan bruge til at øge ofrets ben 1 fod over hovedet
en telefon eller mobiltelefon .
et tæppe eller jakke .
en rolig opførsel , for at sikre ofrets sikkerhed .


1 .
aldrig forstyrre bandager placeres på din tatovering ! Lyt til din tatovør instruktioner for at holde bandager på . De er på en grund . Bakterier kan skade dig , hvis forbindingen er fjernet , så din bedste held er at bekæmpe trangen til at kigge på din nye mesterværk , og har lidt tålmodighed .
2 .
Når man vasker din tatovering bruge en mild antibakteriel sæbe . Brug ikke en vask klud , da det er alt for hårdt for din hud . Brug din hånd og forsigtigt vaske væk blod eller plasma , som er til stede . Når tørring , klappe det tørt med et håndklæde , der stadig tage sig til din tatovering . Det er et åbent sår efter alle .

3 .
Place salve anbefales af din kunstner til din tatovering . Brug IKKE neosporin . Det er ikke godt for tatoveringer .
4 .
Tag hurtig brusere med din tatovering . Undgå badet . Sætte din tatovering i vand i længere tid kan ødelægge det ! Du ønsker at vente et par uger til at bade med den.
5 .

Vid , at der vil være skrælning og scabbing , og at dette er en normal del af at have en tatovering . Det er healing . Undgå at ridse eller hakke i huden . Dette kunne ødelægge det . Håndcreme skællende hud og ignorere de skorper . De vil helbrede på egen hånd.
6 .
Undgå solen. Solens stråler kan ødelægge en tatovering med det samme . Altid huske solcreme !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.