hvordan man skal håndtere fastklemt en finger

Fastklemte finger er en skade med en finger fælles på grund af overdreven pres på leddet. Denne fælles er ofte benævnes proksimale interfalangealled fælles . Fastklemte finger er ret almindelig i ball-handling sportsgrene som basketball og volleyball . Hvis venstre ubehandlet , fastklemte finger kan føre til permanente skader
1 .
Recall , hvordan skaden er sket for at identificere korrekt type af skade . Symptomerne på en fastsiddende finger omfatter svære smerter på det fælles , synlige deformitet , ømhed og hævelse på skaden site . X-stråler kan være nødvendige for at kontrollere, om brud og forvridninger.
to .
Prøv at nulstille en forvredet finger ved at trække den . Dog anbefales det , at du immobilisere skadet finger og få hjælp fra en uddannet professionel til at manipulere forstyrrelser for at undgå fremtidige komplikationer .

3 .
Rest fingre mindst 1 til 2 uger . Hvis det er nødvendigt , tape skadet finger til en nærliggende tal for ekstra støtte .
4 .
tager smertestillende medicin til at lindre smerter. Anvende idræt cremer , der indeholder analgetika for at reducere hævelse og til at lindre smerter .
5 .

Vær tålmodig . De fleste skader af denne type vil helbrede på kort tid . Hvis det fælles er sprunget , eller ledbånd er også beskadiget , kan kirurgi være nødvendig , og den helbredende proces kan tage op til 6 måneder eller more. Possible langsigtede komplikationer omfatter kronisk boutonniere deformitet , ustabilitet , svaghed og stivhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.