hvordan rygning forårsager bronkitis ?

Bronchitis og ryger


Bronchitis og rygning går hånd i hånd . Når du ryger , kemikalier i tobak irritere slimhinden i din bronkierne . Typiske symptomer er hoste , ondt i halsen , slim og ubehag i brystet . Jo mere du ryger , jo værre denne betingelse bliver . Det kan føre til kronisk bronkitis , en sygdom knyttet næsten udelukkende til rygere .

giftige stoffer


På grund af det stærkt giftige ingredienser i røgvarer , hver pust af en cigaret irriterer en ryger krop starter med deres læber og mund , og slutter dybt inde i luftvejene af deres lunger . Bare et par af de skadelige stoffer i cigaretter er nikotin , kulilte , tjære , Ambra , benzen og hydrogencyanid . Alle disse kemikalier er sat i cigaretter sammen med tobaksblade . Når cigaretten er tændt, er de kemiske egenskaber ændres , hvilket gør dem endnu mere dødbringende .

Rygning og lunger


Den luftveje begynder med munden og rejser ned din hals i luftrøret , som er begyndelsen på din lungerne . Derfra begynder lungerne og danner flere passager ( bronkier ) , der hjælper dem til at udvide og kontrakt. Med hvert åndedrag , at du tager , fylder dine lunger med meget tiltrængt ilt . Rygning irriterer foring af din luftrøret og bronkier . Når disse passager bliver irriteret af røgen , de svulmer op og opflamme . Hævelse og inflammation er en del af immunresponset over for støtte helbredelse. Slim er også produceret , men i overflod . Den slim , der faktisk træsko bronkier , hvilket gør det vanskeligere at trække vejret . Dette er grunden til rygere hoste så meget . Deres lunger arbejder ekstra hårdt for at udvise slim .

yderligere irritation


Den evindelige hoste yderligere irriterer lungerne og halsen . Mange bronkitis lider klager over hoste-relaterede brystsmerter , muskelkramper og ondt i halsen . Fordi de fortsætter med at hoste , er der ingen lindring fra cyklen . På trods af disse symptomer , og vide hvorfor de har den betingelse , de fleste mennesker fortsætter med at ryge .

Rygerens Hoste

Denne hoste kaldes " rygers hoste . " Det findes næsten udelukkende hos rygere , selv om mennesker, der udsættes for passiv rygning ofte udvikler det så godt . Hosten er produktive . Det betyder, at hoste producerer slim og slim næret dybt inde i lungerne . Rygerens slim er typisk brun , gul eller grøn . Den brune farve viser , hvilken type af restkoncentrationer tilbage i lungerne , når du ryger . Gul og grøn slim indikerer infektion . Hvis du har en svær hoste , kan der være blod i slim , også .

øvre luftveje Risk

Rygere har større risiko for at udvikle øvre luftveje virus og infektioner på grund af slim oprustning . Slimhinderne i luftvejene er tyk og er i stand til at fange fremmedlegemer , mikroorganismer og bakterier ganske effektivt . Det er lidt ligesom en videnskab eksperiment i dine lunger . Bakterier og mikroorganismer trives i fugtige , varme omgivelser , og en rygerlunger er perfekt til infektioner til at formere sig . Rygere er også mere modtagelige for astma , som bronkitis gør det vanskeligt at trække vejret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.