hvordan rygning påvirker din krop?

Rygning er vanedannende


Ofte er folk til at tro at have bare et par cigaretter eller rygning en gang imellem ikke vil påvirke deres organer , men det er ikke sandt . Tobakken i cigaretter indeholder nikotin , et stof, der er meget vanedannende . Med overraskende hurtighed , kan din krop blive brugt til at nikotin og begynde at tørster det . Når du er afhængig , kan din krop ikke føles normal , hvis den får sine regelmæssige fix .

ryger Giftstoffer Your Body


Kroppens naturlige forsvar er smarte nok til at vide , at rygning er usundt . Når det registrerer de giftstoffer i cigaretter , ligesom cyanid det går til arbejde for at forsvare kroppen . Som et resultat , kan du føle smerte eller ubehag i halsen de første par gange du lyser op . Faktisk endda nogle mennesker opkast efter deres første møde med cigaretrygning .

rygning er årsag til alvorlige sundhedsproblemer


Ofte rygere udvikler alvorlige helbredsproblemer på længere sigt . For eksempel er rygere en øget risiko for at udvikle kræft og hjertesygdomme . Emfysem og organskade er fælles problemer. Faktisk er det anslået , at en ryger skure op til 20 minutter ned af hans liv, hver gang han ryger bare en cigaret .

Rygning giver Fighting Sygdom Harder


Rygere har en tendens til at have mere forkølelser og andre luftvejsinfektioner end ikke-rygere . Hvis du har en kronisk helbredstilstand , den nyhed er endnu værre . Hvis du har astma , for eksempel , kan dine angreb blive værre og hyppigere , end hvis du holdt sig væk fra cigaretter . Faktisk kan selv passiv rygning har indflydelse på din tilstand .

Rygning er en trussel mod dit fysiske udseende og lugt

Røgen fra cigaretter kan bremse bevægelsen af ilt og vigtige næringsstoffer til din hud . Som et resultat , kan din hud vises bleg , og du kan have en generelt usund udseende . Rygere udvikler ofte tidligt rynker og gule tænder . Hvis det ikke er slemt nok , kan du endda nødt til at beskæftige sig med dårlig ånde , en fælles og vedvarende problem blandt rygere . Dit tøj og hår vil begynde at lugte dårligt , også .

Rygning nedsætter kroppen ned

Hvis du kan lide at bo aktive , motion eller deltage i sport , rygning er et stort problem . Rygning kan føre til åndenød og nedsat udholdenhed , som måske endda påvirke dig i soveværelset . Det kan også føre til kredsløbsproblemer og en alt for hurtig hjerterytme.

cigaretrygning kan hæmme Healing

Kollagen , et protein i bindevæv , er det vigtigt at din krops evne til at helbrede sig selv . Rygning kan forringe kollagen produktionen , hvilket fører til langsommere heling gange . Denne vane kan endda få dig til at tabe knogletæthed , hvilket øger din risiko for at udvikle knogleskørhed , som kan gøre dig mere tilbøjelige til at bryde dine knogler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.