myg dug

Hvis du har prøvet alle myg forebyggelse metoden kropsbrusere til citronella tiki fakler , kan det være tid til trin op til en større våben . Mens andre metoder kan afskrække disse små blod suckers , kun fogging for myg giver dig en chance for at dræbe de fejl og deres æg i håb om en myg frit miljø . Hvis dette lyder som noget du nødt til at prøve , er her nogle skridt til at hjælpe

Du skal bruge: .
Mosquito tåge
. Foggeren .
Sikkerhed maske .1 .
Køb myg tåge fra enhver hardware eller haven butik . Hvis du har en lille gård , der er individuelle dåser foggeren rådighed . Men , hvis du har brug for at befri en stor del af myg , vil din bedste løsning være at leje en foggeren . Disse flagre ud insektgift i en stor , tung sky , der vil målrette myg og deres æg .
2 .
Forbered din tåge efter dennes instrukser . Normalt en foggeren kræver nogle dug væske hældes i maskinen .
3 .

Find ud af hvor dine udendørs vind-eller breezes kommer fra . Følg vind til det fjerneste hjørne af din ejendom , så vinden er i ryggen .
4 .
Tænd din foggeren eller tryk din spray kan knap for at udsende tåge . Det er vigtigt at bære en sikkerheds maske til at holde skadelige kemikalier ud af dit system . Det er også en klog idé at holde foggeren direkte foran dig , med vinden stadig i ryggen .
5 .
Hold tågen rullende , mens du går baglæns med ryggen til brisen . Dette holder tågen fra omslutter dig og holder tåge koncentreret . Ret foggeren i retning af træer og buske , som huser disse fejl , så længe du holder maskinen foran dig .

6 .
betale nogle ekstra opmærksom på de træer og buske , hvis du har foggeren tilbage efter du har nå den modsatte ende af ejendommen . Myg trives i mørke fugtige forhold , at disse planter producerer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.