om OSHA

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) regulerer sikkerheden på arbejdspladsen ved at fastsætte standarder og håndhævelsen procedurer , som arbejdsgiverne skal overholde . Siden sin oprettelse i 1970'erne har OSHA været forpligtet til at forbedre sikre og sunde arbejdsforhold for America's medarbejdere

Fordele


Som en regering reguleret agentur , OSHA giver arbejdstagerne ret til at indgive en formel klage identificere arbejdspladsforhold truer deres sundhed eller sikkerhed . Som et resultat , der ofte arbejdsgiverne hurtigt at korrigere farlige forhold bragt til deres kendskab . OSHA standarder kræver nationens arbejdsgiverne til at indføre sikkerhedsforanstaltninger og brug sikkerhedsudstyr , samt føre nøjagtige optegnelser over arbejdsulykker og sygdom . Arbejdsgivere , der ikke opfylder kan citeres, og idømt en bøde

Fakta


Siden etableringen af OSHA , har arbejdsplads dødsfald faldet med 60 procent . ned fra 14. 000 dødsfald som følge af job-relaterede ulykker hvert år . Rapporterne viser, at arbejdspladsen sygdom og tilskadekomst er faldet med 40 procent generelt. Med amputationer placering blandt de mest alvorlige skader på arbejdspladsen resulterer i varig invaliditet , har OSHA forsøgt at tilvejebringe midler og andre nyttige informationer til arbejdsgivere for at hjælpe dem med at identificere og håndtere de fælles farer forbundet med driften af maskiner på arbejdspladsen .

historie


Oprettet under præsident Nixon i 1970'erne, hvor arbejdsmiljøet var langt mere farlig , fulgte Occupational Safety and Health Administration passage ved kongres Occupational Safety and Health Act . På det tidspunkt mere end 2,5 millioner arbejdere er blevet deaktiveret hvert år som følge af skader, der sker på arbejdspladsen , med en anden 300. 000 arbejdere at udvikle sygdomme eller anden måde i forbindelse med deres erhverv . Under Carter administrationen forsøgte OSHA at forenkle reglerne og fjerne overflødige regler , som organets mål var at hjælpe USA 's små virksomheder spare både penge og liv . Tidlig prioriteter indgår grundig gennemgang af samtlige sikkerhedsregler for at fjerne disse intet har at gøre jobbet sundhed og sikkerhed. Mens Occupational Safety and Health Act omfatter alle ansatte og arbejdsgivere i USA , nogle OSHA regler tillader de enkelte stater til at udvikle statens sikkerhed og sundhed forskrifter . Igennem årene , også OSHA har udgivet og distribueret en række materialer om arbejdstagernes rettigheder .

Funktion


Arbejdsgivere er forpligtet til at skrive på en opslagstavle synlig for medarbejderne en plakat , der angiver OSHA 's Generelle Duty paragraf , som lyder : " Den enkelte arbejdsgiver skal fremlægge til hver af sine ansatte beskæftigelse og et tjenestested , der er fri fra anerkendte farer , der er årsag eller kan forårsage dødsfald eller alvorlig fysisk skade for arbejdstagerne. Hver gang sker en alvorlig ulykke på arbejdspladsen , kan OSHA embedsmænd blive indkaldt for at undersøge hændelsen . Efter undersøgelsen , hvis en arbejdsgiver er fundet at være fejlbehæftet, vil OSHA udsteder arbejdsgiveren et citat , som manglende anvendelse rette sikkerhedspraksis når det drejer sig en anerkendt fare er en overtrædelse af OSHA 's regler . "

Ekspert Insight

Nogle eksperter fra folkesundhedsområdet gebyr, der i løbet af Bush-administrationen , har OSHA blevet slap , vedtagelse af færrest bestemmelser i sin næsten 40- årige historie . I de seneste år , har agenturet ikke har mandat nye sikkerhedsforanstaltninger, som kan beskytte millioner af arbejdere . I virkeligheden, når George W. Bush første tiltrådte OSHA trak mere end et dusin forordninger foreslået under Clinton-administrationen. Kritikere påpeger , at i dag OSHA synes at fokusere mindre på at fastsætte standarder og mere om at fremme erhvervslivets frivillige partnerskaber , som gør det muligt industrier og virksomheder til at regulere sig selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.