om acetaminophen & alkohol

Acetaminophen er en populær smertestillende middel, der kan findes både i håndkøb og i nogle receptpligtig medicin kombinationer . Selv om der er minimal risiko for bivirkninger , når det tages som anvist , blande det med alkohol og tager mere end anbefalede doser er en farlig udsigt . Ud over at forårsage generel mave irritation , kan kombinationen føre til akut leversvigt og i nogle tilfælde , døden

Fakta : Acetaminophen og Alkohol


Medicinske undersøgelser viser , at en vedholdende tunge alkoholiske indtagelse kombineret med indtagelse af de over -the-counter smertestillende acetaminophen sandsynligvis stimulerer enzymet CYP2E1 at omdanne medicinen ind i farlige kemikalier, som kan skade leveren . Selv om man tager korrekte daglige doser af paracetamol , når de kombineres med alkohol , kan føre til sådanne ekstreme leverskader , at det resulterer i svigt i orglet . Alkoholiske drikkevarer bør undgås under acetaminophen og vice versa . Mange recepter indeholder også acetaminophen , så sørg for din læge er opmærksom på din alkoholiske indtag .

Risikofaktorer Alkohol og Acetaminophen anvendelse


Hvis du drikker alkohol og tager acetaminophen , er du i stor risiko for leverskader fra kombination . Lægelige eksperter rådgive storforbrugere ( tre eller flere alkoholholdige drikkevarer om dagen ) for at undgå acetaminophen helt og i stedet tage en anden type smertestillende . De, der har to eller færre drinks om dagen er stadig i fare , især hvis du tager den maksimale daglige dosis af medicinen . Jo højere mængde af alkohol og acetaminophen , jo højere sandsynlighed for medicinske problemer . Enhver med leverproblemer bør undgå alkohol og acetaminophen helt , for at redde de resterende leverfunktionen .

Effekter af Acetaminophen og alkohol


Under acetaminophen efter indtagelse af alkohol synes at forårsage de mest leverskader , da alkohol er begyndt at blive metaboliseret af kroppen . Samspillet fører til en opdeling af leveren og gentagne brug fører til uoprettelige skader , akut leversvigt og eventuelt død. Acetaminophen korrumperer din leverens evne til at fjerne giftstoffer fra kroppen , hvilket resulterer i en tilstand af hepatotoksicitet , som fører til leverskader og fiasko .

Betydningen af alkohol og Acetaminophen anvendelse


Kronisk storforbrugere og alkoholikere skal være opmærksomme på den medicinske farer , der kan resultere i at tage acetaminophen , men bruger store mængder af alkohol dagligt . Alle er forskellige-en person kan omsætte kombinationen forskelligt fra en anden person , så man undgår den ene eller den anden er den bedste politik . Ældre voksne og seniorer bør også lytte til advarsel om ikke at blande acetaminophen og alkohol , som de ældre du bliver, jo mere sandsynligt du er til at tage smertestillende midler.

Misforståelser af Acetaminophen og alkohol

Der er mange tilfælde online hvor ikke-eksperter har konkluderet, at der ikke er nogen forbindelse mellem alkohol og acetaminophen og leverskader , eller at der i små doser , er det OK at tage smertestillende når man drikker . Medicinske eksperter gendrive dette, og der er statslige og uafhængige undersøgelser , der bekræfter de farer . Også , det er ikke klogt at tage acetaminophen morgenen efter en druktur , det er mere farligt at tage medicinen efter din krop har metaboliseres af alkohol.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.