om aktivitet direktører

En virksomhed direktør spiller en afgørende rolle i livet for seniorer , der bliver handicappede , behov for genoptræning , eller oplever andre spørgsmål i forbindelse med geriatri . På nogle måder kan en virksomhed direktør være et af de mest velkommen dele af en senior 's uge .
Selv om det kan være en meget hård opgave , og til tider nogle kan undre sig, hvis nogen fremskridt der er gjort , kan det også være en meget givende job . En aktiviteter direktør kan have en direkte indflydelse på en ledende livskvalitet

Funktion


En virksomhed direktør er ansvarlig for at levere behandling til seniorer hovedsagelig gennem anvendelse af fritidsaktiviteter . Disse aktiviteter kan omfatte håndværk , spil , sport og andre former for aktiviteter i lokalsamfundet . Det overordnede mål er at hjælpe rehabilitere og styrke både fin og grov motorik . I mange miljøer , kan en aktivitet instruktør og rekreative terapeut være det samme .
For at gøre dette , kan en virksomhed direktør nødt til at rådføre sig med en række andre sundhedspersoner , såsom læger , sygeplejersker og endda psykisk sundhed udbydere . I nogle tilfælde kan en virksomhed direktør også nødt til at skræddersy særlige aktiviteter for personer, der ikke kan deltage i gruppe øvelser . Selvom det kan tage lidt mere tid , kan det til stor fordel for en person, hvis behov er så specifikke , kan han ikke få meget bedre i en gruppe indstilling .

Tidsramme


At være en virksomhed direktør normalt kræver mindst en bachelorgrad i terapeutiske rekreation for en entry-level position . Under normale omstændigheder , efter eksamen fra high school ville dette tage fire år at opnå , idet en normal klasse tidsplan . Men for dem der ønsker at gå på en fremskyndet tidsplan , der tager mere kredit timer kunne accelerere gradueringen ved et semester eller måske endda et helt år . Ud over en fire-årig grad , kræver nogle stater aktiviteter direktører skal have licens .
I nogle tilfælde kan det være muligt at få et job med blot en associeret grad . Disse vil blive betragtet paraprofessional job . Selv om de ikke kan betale helt så godt som en fuld aktiviteter instruktør, tjener en associerede grad tager ca halvdelen af tiden som en bachelorgrad .

Fakta


Aktiviteter direktører kan tjene i en række medicinske indstillinger . De fleste tjener på hospitaler , revalidering eller andre former for langtidspleje faciliteter .
Da den gennemsnitlige alder af befolkningen i mange lande bliver ældre og levealder stiger, vil der være behov for aktiviteter, direktører . Fordi aktiviteter instruktører arbejder med mennesker i en række indstillinger , kan de timer, de arbejder være ulige eller inkonsekvent . De fleste arbejder ikke fra 08:00 til 05:00 , mandag til fredag , en stor del af tiden . Der kan være behov for aktiviteter, direktører mere om i weekenden , eller om aftenen , for eksempel .
Hvis dette er en vigtig overvejelse for dem, der overvejer at blive aktiviteter direktører , kan det være tilrådeligt at søge en alternativ karriere . For eksempel giver fysisk eller ergoterapeuter i nogle tilfælde tjenesteydelser, der ligner til aktiviteter direktører og ofte har mere regelmæssig timer .

Fordele


Måling af fordelene ved aktiviteterne direktører rent i løn og andre vederlag ydelser kan være lige ridse i overfladen af , hvad den sande fordele . Men de er også vigtig.
De fleste tjener nok som en virksomhed direktør til at foretage en komfortabel leve . Fordi det er en stilling , lønnen er som regel et rimeligt forhold til mange andre i sundhedssektoren feltet kræver college grader . Dem, der arbejder på hospitaler og kirurgisk faciliteter tjener mest . De, der arbejder i støtteberettigede pasningsmuligheder , i gennemsnit tjener mindst .

Ekspert Insight

For dem, der søger yderligere oplysninger eller ressourcer om at blive en virksomhed direktør , der er masser af ressourcer , foreninger og organisationer , der appellerer til aktiviteter direktører . De fleste af disse kan findes på internettet . Det er også nyttigt at tjekke ud aktuelle jobannoncer , som vil give dig de krav, der er nødvendige for at finde beskæftigelse .
Selvom hvert job vil kræve forskellige ting , man ser på nok jobannoncer bør afsløre nogle konkrete mønstre og ligheder der er fælles for alle . Dette vil hjælpe de interesseret i denne karriere til at vælge de mest formålstjenlige kurser og måske hjælpe dem med at få erfaring ved at vælge den rigtige praktikpladser .

Type

For dem interesseret i denne type arbejde , der er også andre meget ens arbejdspladser . Fysioterapi og ergoterapi er store alternativer, som omfatter nogle af de samme færdigheder og arbejde på samme typer af ting . Disse arbejdspladser arbejder også for det meste med ældre og handicappede . Desuden er der fuld aktiviteter bestyrelsesmedlemmer, samt paraprofessional jobs, som tidligere nævnt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.