om at donere din krop til videnskaben

Hele kroppen donation er undertiden bruges som et alternativ til en begravelse . Det er langt billigere end den typiske amerikanske begravelsen , som ofte koster lige så meget som $ 10. 000. Ofte folk , der ønsker kremering vil vælge at vil deres krop til videnskaben i stedet , da kremering stadig udføres , når kroppen er blevet brugt , og kremeret fortsat er generelt tilbage til familien

Fakta


Organer doneret til videnskaben , skal opfylde visse kriterier . I almindelighed , skal de være fri for alvorlige smitsomme sygdomme som HIV , tuberkulose , syfilis og Creutzfeldt-Jakob sygdom . De skal også være i relativt god stand . Donoren skal ikke have været ekstremt overvægtige eller undervægtige , kroppen må ikke være nedbrudt , og kroppen må ikke være så alvorligt tilskadekomne , at det ikke kan bruges . Desuden , hvis der er mistanke om foul play om dødsårsagen , kan kroppen ikke blive doneret til videnskaben , da det kan være nødvendigt i en strafferetlig efterforskning .

Misforståelser


Selvom nogle mennesker tror, at du kan udbetales til at donere din krop til videnskaben , det er ikke sandt . Faktisk er der som regel gebyrer forbundet med processen . Boet eller afdødes familie skal betale for behandling af papirarbejde i forbindelse med dødsattesten og til forsendelse , hvis de kremerede rester skal returneres . Disse gebyrer typisk alt omkring 100 dollar , hvilket er betydeligt mindre end en begravelse eller kremering . I nogle tilfælde er afgifterne for transport af kroppen samt , de samlede omkostninger kan derefter overstige prisen på kremering udføres af en begravelse hjem .

Funktion


Organer , der er doneret til videnskaben bruges til en lang række værdig formål . Der er en alvorlig mangel på doneret organer, som skaber problemer , når de foretager anatomi klasser i medicinske fakulteter . I øjeblikket må de fleste anatomi studerende deler en Kadaver med fire eller flere andre elever . Dette begrænser mængden af hands-on træning hver elev modtager . Doneret organer bliver også brugt til medicinsk forskning , udvikling af nye kirurgiske teknikker , uddannelse speciallæger og i auto crash tests .

Fordele


donere din krop til videnskaben hjælper uddanne nye og erfarne læger både og bidrager til medicinsk forskning . Indirekte , hele kroppen donationer redde mange liv og hjælpe med at forbedre kvaliteten af de lægelige behandling, især i kirurgisk felter. Derudover er der mange mennesker vælger at vil deres organer til at videnskaben til at reducere de følelsesmæssige og økonomiske stress til overlevende , planlægning og betale for en begravelse er ikke nødvendig, hvis din krop er velkomne

Betydning

Folk , der overvejer hele kroppen . donation til tider usikker på konsekvenserne af deres valg . Et fælles anliggende er , om organer også kan blive doneret , og dermed redde liv direkte . Dette er normalt , men ikke altid muligt , om det er tilladt afhænger af, om den organisation, som kroppen vil blive doneret til , er i stand til at bruge det efter organer er blevet fjernet . Religiøse implikationer er en bekymring for nogle . Men , donation af væv og organer er ikke kun acceptabel , men velanskrevne , i de fleste større religioner . Dette omfatter jødedom , hinduisme , buddhisme , islam og de fleste kristne trosretninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.