om cigaretter

Ifølge World Health Organization , ryger mere end 1,1 milliarder mennesker cigaretter på verdensplan . Det betyder, at over en sjettedel af verdens samlede befolkning er afhængige af cigaretter , herunder tobak vigtigste kemiske , nikotin . Disse er overraskende tal når man overvejer mængden af medicinsk information , der findes om farerne ved rygning . Men tobakken virksomheder fortsætter med at producere billioner cigaretter om året , og forbruget satser fortsat med at stige i de fleste udviklingslande .

historie


Navnet cigaret siges at være kommet fra Spanien i det 18. århundrede . De, der ikke havde råd til at købe tobak ville bruge enderne af kasserede cigarer . De ville pak dem ind i avisen at ryge . Vane at rulletobak med avisen spredt over hele Europa under Krimkrigen . Soldater i både Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig fik cigaretter som en del af deres rationer . Det bidrog til at engrain en rygevaner inden for amerikansk og europæisk kultur for de resterende årtier af det 20. århundrede .

Evolution


Cigaretten opstod som en hånd rullet mini-cigar , men hurtigt udviklede sig til et fremstillet produkt . Den fælles cigaret er en kombination af tobak , papir , PVA lim og en cellulose acetat -baseret filter . Tobakken bruges i mange cigaretmærker består af over hundred ingredienser-herunder tilsætningsstoffer og aromaer

funktioner


Dagens cigaretpapir giver ventilation til en kontrolleret brænder . . Mundstykket og filtrere beskytte tobak fra spyt og buffer lungerne fra barske røg . Hvert filter har flere rækker af laser-cut lufthuller . Cigaretter før 1950'erne ikke har den biprodukter , der er indeholdt i dagens blandinger . Post-1950'erne cigaretter indeholder blandinger af blandet løv, rekonstitueret blade med ammonium tilsætningsstoffer , udvidet stængler , fugtighedsbevarende , lakrids og en række toppings .

Type


Rygere har et bredt udvalg af blandinger at vælge imellem . Hvert land har sine forskellige typer af tobak og fremstillingsmetoder. Nogle af verdens mest succesrige mærker omfatter Winston , Camel , Kool , Salem , Doral , Pall Mall , parlamenter , Virginia Slims , Dunhil og vicekonge. Santa Fe Natural Tobacco Company tilbyder Natural American Spirit cigaretter for dem, der er interesseret i en " naturlig " blanding .

Risikofaktorer

Det er nikotin i cigaretter , der forårsager afhængighed , men det er andre kemikalier , der forårsager skaden . De risici, der er involveret i sædvanligt rygning er godt registreres . Omkring 85 procent af lungekræft tilfælde er forårsaget af rygning cigaretter . Otte ud af ti ofre for lungekræft dør inden for tre år diagnose . De giftige kemikalier i røgen er de vigtigste årsager til kræft vækster . Hver emissionen indeholder tjære , nikotin , kulilte , formaldehyd , hydrogencyanid, benzen og ammonium . Selv hvis du ikke ryger selv , du er ikke fri af farerne ved rygning . Passiv rygning forårsager samme sundhedsmæssige risici .

Fakta

Mange lande kæmper forbruget af cigaretter med advarsler og rygeforbud . I U. S. 390 milliarder cigaretter årligt forbrug , ifølge det amerikanske Department of Agriculture. USA's offentlige politikker omfatter nu arbejdsmiljøområdet regler, som forbyder rygning i det offentlige rum og på arbejdspladser . Frygt for hjerte-sygdom , kræft og emfysem har udløst lovgivning at forbyde cigaretter fra de fleste restauranter , barer og offentlige parker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.