om hjem brandalarmer

Der er tre ting , som boligejere kan nemt installere i deres hjem , som vil hjælpe til at beskytte dem i tilfælde af brand . Ildslukkeren og brandtæppe er to af disse ting , men den mest almindelige , og velsagtens det vigtigste er , at hjemmet er en brandalarm . Disse enheder advare folk i et hjem , hvor en brand kan være til stede ved at finde røg på forskellige måder , afhængigt af typen af brandalarmer , der er installeret

historie


Den første brandalarm blev opfundet i 1890 af to mænd , Francis Robbins Upton og Fernando J. Dibble . De var ikke tilgængelige for udbredt anvendelse dog , og teknologien var en smule usikker . Brandalarmer blev ændret som tiden gik , og i sidste ende de var klar til hjemmet i løbet af 1960'erne . Dette skyldtes en større prisfald , fordi før denne gang kun high -end virksomhederne kunne få dem installeret . I 1967 blev hjemmet brandalarmer udstyret med en batteri , der var meget enklere at udskifte og installere . Dette bragte prisen på disse enheder helt ned til et rimeligt niveau og gjort det nemt for folk at installere dem i deres hjem .

Betydning


Hjemmet brandalarm var en vigtig bevægelse i hjemmet sikkerhed , fordi det gav dem , der boede i et hjem at have nok tid til at reagere på en brand hvor som helst i huset . Det var i stand til at give folk fred i sindet og vide , at selv når alle sover , vil de stadig blive advaret om tilstedeværelsen af en brand . Disse alarmer har reddet utallige liv og hjem .

Funktion


Home brandalarmer alarm familiemedlemmer og husejere af truslen om en brand . Det gør den ved at opdage røg og klingende en højlydt bestemt alarm til at vække folk i hjemmet eller advare dem fra hver sin ende af hjemmet . De er som regel køre på batterier, så de selv vil fungere , når magten i et hjem er ude . Forskellige hjem brandalarmer opdage røg i forskellige mode , men de har alle det samme resultat .

Type


Der er to hovedtyper af hjem brandalarmer , og de er kendetegnet ved , hvordan de registrerer røg . Den første type har en optisk detektor , der indebærer en laser lys, der er skinnede over en fotoreceptor . Når røg kommer ind i alarmen , den fortrænger lyset , får det til at ramme receptoren og slå alarm . Den anden type indebærer ionisering . Et lille stykke af radioaktivt materiale ionizes luften mellem to glasplader , der skaber en elektrisk ladning . Når røg kommer ind i alarmen det lægger sig til det ioniseret partikler og elektrisk ladning forsvinder . Det lyder alarmen .

Risikofaktorer

Der er generelt ingen risici forbundet med hjem brandalarmer , men der er en lille en , der bør behandles . Det indebærer håndtering af indersiden af en ionisering brandalarm . Disse brandalarmer operere på grund af en lille mængde radioaktivt materiale. Mens mængden er for lille til at påvirke nogen bare ved at stå i nærheden af en brandalarm , er det vigtigt aldrig at håndtere dette stof på ethvert tidspunkt. Det kunne forårsage skade på eksponeret hud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.