Hvordan flåter rejse ?

Hvad er en skovflåt ?


200 kryds arter hører til arachnid familien . De er ikke insekter , men er relateret til edderkopper og skorpioner . Flåter lever af blod fra hunde , katte , rådyr , mennesker og andre varmblodede væsener . De kravler på deres offer og være tilsluttet , suger blod, indtil de fysisk er fjernet . Det er ubehageligt nok , men alt dette er vigtigt at vide , da flåter bære alvorlige sygdomme som Lyme sygdom og Rocky Mountain Spotted Fever .

Hvordan Flåter Travel ?


En voksen kryds lægger mellem 4-5000 æg på jorden , som regel i fugtige områder med høje vegetation . Efter æggene klækkes , kravler de seks-benede larver op ad benene af dyr eller mennesker , der er forbi . Når de har suget deres første måltid af blod , de udvikler sig til deres næste vækst fase. De bliver nymfer , med otte ben . Efter indtagelse mere blod , modne de ind i deres voksne form , som også har otte ben .

Hvordan kan du beskytte dig selv mod Flåter ?


Der er flere vigtige måder at beskytte dig mod flåter . Når vandreture , så hold dig væk fra høje græsklædte områder . Bær tøj, som ikke løs , og insektmiddel , der indeholder DEET . Derhjemme , holde din græsplæne kort . Hvis der er hjorte i nabolaget , kan du overveje at sprøjte en kemisk at dræbe flåter på din græsplæne . Få din hund vaccineret mod Lyme sygdom . Tjek dine dyr , dine børn og dig selv for flåter efter at være blevet udenfor.

Hvad skal jeg gøre, hvis en flåtbid mig ?


Brug en pincet til at fjerne kryds . Hvis du udvikler symptomer på en sygdom , som kunne have været forårsaget af kryds , så fortæl din læge om det bide , så du kan blive testet og behandles korrekt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.