hvordan den gule feber virus formere sig ?

Mosquito bliver inficeret


En myg bliver inficeret med gul feber virus , en del af Flaviviridae gruppen , ved at bide enten en inficeret menneske eller en inficeret ikke- menneskelige primat . De typer af myg , der bliver smittet med sygdommen omfatter Aedes simpsaloni , A. africanus , og A. aegypti i Afrika og Haemagogus i Sydamerika . Mens gul feber er blevet fundet rundt omkring i verden , er det i øjeblikket kun udbredt i dele af Afrika og Sydamerika .

Mosquito Havne Virus


Den myg tjener som et reservoir for virus , indtil myggestik anden person eller primat . Myg kan viruset i lange perioder , og selv give det videre til deres unger. Myg og dens æg er meget robust og kan overleve gennem sæsonbestemte ændringer .

Mosquito Overfører Virus til et menneske


Den myggestik en person eller primat og sender virus til dem . Den virus ind i kroppen gennem huden og rejser gennem blodet . Den virus begynder straks at gengive på bidstedet , opbygge nok virus til at tage fat i kroppen .

Den virus Gengiver


Den virus spredes i hele kroppen , der påvirker de fleste af de organsystemer , herunder hjerte , nyrer , binyrer og lever . Blodet påvirkes også , og en person smittet vil have høje niveauer af gul feber -virus i deres blod strøm .

Den virus angriber kroppen

Den gule feber virus går på at kopiere i tre til fem dage, før der optræder symptomer . Symptomerne omfatter typisk feber , kulderystelser , blødning i huden , hjertebanken , hovedpine , rygsmerter , kvalme , opkastning og forstoppelse . På dag tre , som regel den person bliver gulsot og forvandler en skygge af gul . Gul feber er en dødelig sygdom , der dræber omkring 85 % af de smittede .

programmet fortsætter

En myg, bider en person eller primat , der er smittet med gul feber virus , bliver inficeret og kan derefter overføre virus til flere værter . Denne stadige cyklus normalt ikke resultere i store udbrud . Ofte er gul feber indeholdt i jungler og primater . I mindre byer og landsbyer udbrud er sjældent forekommende. I større byer , kan udbrud blive svær , påvirker tæt til hele befolkningen.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.