hvordan man kan rense drikkevandet i en nødsituation eller naturkatastrofe

Det er vigtigt at vide , hvordan at rense drikkevand i en naturkatastrofe . Der er 3 grundlæggende metoder
en .
I mange store naturkatastrofer , som oversvømmelser , orkan , jordskælv , eller noget, der kan forstyrre eller forurener din vandforsyning , er det vigtigt at vide , hvordan at rense dit drikkevand for at beskytte dit helbred .
2 .
Den nemmeste metode er at koge vand ved en kogning i 3 til 5 minutter . Dette vil dræbe de fleste mikroorganismer . Den negative side er det ikke vil fjerne tungmetaller eller andre forureninger , og rent faktisk vil koncentrere dem . Det er en meget god ting at gøre med noget vand af ukendt sikkerhed . Det er vigtigt at finde gode vand i en katastrofe , som du kan gå uden mad i meget længere tid end uden vand .

3 .
Desinfektion er den anden metode . Et par dråber af husholdningernes un-duftende flydende klor vil dræbe mikroorganismer og vil ikke tilføje til giftige kemiske eller tungmetalforurening . Det vil ikke fjerne dem heller . Du bør opbevare vand i et par dage i undtagelsestilstand brug . Jeg har en artikel om hvordan man gør det sikkert også .
4 .
Den 3. måde at rense vand filtrering . En god camping eller nødsituationer vandfilter kan fjerne mikroorganismer og også giftige kemikalier og tungmetaller . Effektivitet afhænger af design , filtrering medium og korrekt brug . Du burde have en god bærbar filter afsat i enhver nødsituation hjem opbevaring program . De er normalt tilgængelige på camping og sportsudstyr butikker og fra nødhjælp opbevaring af fødevarer kilder . Der er formentlig links nedenfor og til venstre for denne artikel, kan pege dig i den rigtige retning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.