hvordan man kan sikkert gemme drikkevand til brug i nødsituationer

Der er mange nødsituationer som oversvømmelser , jordskælv , orkan og brande , hvor du måske skal have en tre dage drikkevandsforsyning lagret at komme igennem uden sundhedsmæssig risiko. Denne artikel vil fortælle dig , hvordan du opbevare vand sikkert
1 .
Røde Kors , FEMA , og andre katastrofer nødhjælpsorganisationer anbefales at opbevare en 3 dages levering af vand til alle i din husstand . Jeg er mere tryg ved 2 uger værd . De anslår 1 gallon per person per dag . Det er 2 Potter til at drikke og 2 Potter til madlavning og anden begrænset brug . En familie på 4 behov 4 gallon en dag eller 28 gallon for en uge . Dette kan variere med klimaet din i. Hvis du er i et varmt klima butik en smule mere , og drej det oftere .
to .
Den sikreste måde at opbevare vand er at købe gallon beholdere med vand på flaske og holde dem uåbnet . Der er store store tromme containere og 3 til 5 gallon container til rådighed. Du bør altid bruge rene fødevarer grade beholdere . 2 liters sodavandsflasker er stor . Undgå juice flasker og mælk kander , som de har sukkerarter og proteiner , der fremmer bakterievækst og er en sundhedsrisiko . Også gallon mælk beholdere er lavet af en type plastik , der bliver sprødt med alderen og kan revne . Glasbeholdere kan bryde i en nødsituation og er tunge at bære .

3 .
Skyl flasker med opvaskemiddel og varmt vand . Du kan rense med en teskefuld ikke duftende flydende blegemiddel. Blegemiddel , bør også være i din opbevaring som et desinfektionsmiddel . Hvislen løsningen rundt i flasken tømmes og skylles før påfyldning . Hvis du får dit vand fra hanen , og det er kommercielt behandles med klor er det sikkert som det er . Hvis vandet fra en brønd eller kilde, der ikke behandles , tilsættes to dråber af ikke-duftende væske blegemiddel. Fyld flasken til toppen og slutter tæt . Hvis det kan fryse , hvis det opbevares fylde så fuld som du kan og presse lidt luft give plads til udvidelse .
4 .
Du bør rotere vandet hver 6. måned . Du skal blot tømme dem i haven eller græsplæne og refill . Opbevares på et køligt mørkt sted . Undgå direkte sollys . Det fremmer væksten af alger og bakterier . Det kan søm generende at lagre 30 eller deromkring liter vand , men hvis du ikke er forberedt på en nødsituation , vil du ønske du havde gjort det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.