om akut medicinsk behandling information

Akut lægehjælp faciliteter indsamle forskellige typer af oplysninger til at levere den bedste pleje til patienten . Som sådan , patienter, som kan give nøjagtige oplysninger om deres sygehistorie , symptomer og kontakt information vil få bedre pleje , at patienter , der er løgnagtig . Når du søger akut lægehjælp , bør du altid besvare spørgsmål sandfærdigt , selvom sandheden er pinligt

Overvejelser


I USA er det ulovligt for akut lægebehandling faciliteter til at vende væk en patient , der er i arbejde eller som har behov for øjeblikkelig lægehjælp . Dette omfatter patienter , der ikke har forsikring . Mange sygehuse har næstekærlighed pleje og finansielle bistandsprogrammer på plads , der giver uforsikrede patienter at få den pleje , de har behov for.

Betydning


Når du står med en livstruende medicinske situation , såsom et hjerteanfald eller blindtarmsbetændelse , pleje på akut medicinske fagfolk er afgørende for din overlevelse . Som sådan , er det vigtigt at dele dine medicinske oplysninger, herunder narkotika , alkohol og tobak bruge med hvert medlem af din lægehjælp team , herunder EMTs , sygeplejersker , læger , laboranter og andre involveret i din behandling. Du kan opleve, at du er nødt til at gentage de samme oplysninger flere gange , men husk, at dette er gjort for at sikre , at du får den rette pleje .

Funktion


akut lægebehandling oplysninger , herunder X-ray fortolkninger , en kort sygehistorie og blod arbejdsresultater , der bruges til at lave en midlertidig diagnose på skadestuen fritidsordningen . Fordi nødhjælp personale pleje for så mange patienter , er det muligt for dem at overse noget eller lave en forkert diagnose . Alle testresultater gennemgås kort efter dit besøg for at sikre, at diagnosen var korrekt . På grund af dette, bør du sørge for , at du giver anlægget nøjagtige oplysninger , herunder lægens navn . Du bør også følge op med din almindelige læge , selv om det kun er at lade ham vide, at du blev set på hospitalet , så han kan få optegnelser og testresultater til gennemgang.

Advarsel


Mange mennesker tror, at akut medicinsk behandling er en god erstatning for regelmæssig pleje . I sandhed , er den diagnose og behandling, som du modtager i skadestuen eller på en akut pleje facilitet baseret på de begrænsede oplysninger , du giver i løbet af dit besøg . De fleste hospitaler vil ikke have adgang til detaljerede journaler for dig . Som sådan er det ekstremt vigtigt at følge op med din læge , som anvist af den medicinske fagfolk .

Misforståelser

Det menes af nogle mennesker , at illegale indvandrere er en byrde for akut lægehjælp i Det Forenede Stater . Baseret på akut lægehjælp oplysninger fra Census Bureau , søger de fleste af de illegale indvandrere i dette land pleje på gratis klinikker og lokale hede afdelinger . Mange illegale indvandrere er afhængige af behandling i hjemmet til at håndtere medicinske situationer , indtil de kan ses på en klinik .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.