om de vigtigste kilder til vandforurening

Vandforurening påvirker alle . Fisk og vandplanter blive berørt . Dyr drikker dette vand , så få forurenede . Folk ender med at spise dyrene , hvilket bringer forureningen på sig selv

Historie


Folk har forurenet vand , selv før civilisationen . Nogle mennesker lettet sig i floder , drikke huller og søer . Eller de bare vasket sig ud . Når landsbyer voksede i nærheden af vandløb , folk kastede skrald i vandet . Personer, der rejser på skibe gjorde deres forretninger over skibssiden . Mad og andet affald blev også dumpet overbord . Det bidrog til beskidt havne . I dag er der stadig fabrikker rundt om i verden , der dumpe affald i vandet .

Betydning


Ud af denne planet 's samlede vandmængde , kun 3 % er ferskvand . Omkring 79 % af det er låst i en af de iskapper , eller i bjergene gletsjere . Ud af de 21 % af det resterende vand , er 20 % under jorden , og 1 % er let tilgængelige . De fleste af de planter og dyr, der lever på land afhænger af denne 1 % af de disponible ferskvand .

Typer


skibe og pramme lække olie i vandet . Olietankskibe , der kører grundstødte risikerer at miste deres olie indhold til havet . Husejere og landmænd også bidrage til vandforurening . Mange gødning fra markerne , og græsplæner , få vasket væk, når det regner . Dette vand bringer kemikalier , som bosætter sig i det modtagende vandområde . Dette kunne være i en sø , vandløb eller kloaksystem afløb områder . Almindelige mennesker bidrager til vandforurening via kloaksystemet . Fabrikker frigivelse branche med tilknytning affald i vandet .

Geografi


Vandforurening er ikke begrænset til en by , region , land eller kontinent . Folk over hele verden bidrager til vandforurening . I tilfælde af floder , og cirkulerende Ocean bevægelser , påvirker forurening fjerne befolkninger . For eksempel , påvirker en by dumping af affald op ad floden en by ad floden . Et skib dumpning af affald i havet påvirker den nærmeste kystlinje . Strøm og bølger kunne bære papirkurv, kastet over skibssiden , ned til stranden.

Effects

Vandforurening resulterede i lokale, regionale , føderale og internationale love . Folk drikker fra forurenet vand ende med at få syge . Vacationers blive frustreret med strand lukninger . Mange af disse lukninger skyldes vandforureningen i forbindelse forurening . Mange mennesker kan lide at tage ud at fiske i havne . Disse havne er forurenet på grund af den lokale industri og sejlsport trafik . De fisk , at disse mennesker fange har en vis grad af forurening . De lave mad og spise fiskene , der indtager forurening i processen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.