hjælpe de hjemløse

Der er mange ting, der ud over et tag og fire vægge for at holde folk væk fra gaderne . Værdighed , respekt , pålidelig transport , offentlig sikkerhed , sundhed , beskæftigelse , købmandsforretninger og banker er utilgængelige eller endog ikke-eksisterende for dem , der har brug for serviceydelser mest . Først når de mest sårbare blandt os er passet , kan vi anser os selv for at være en moralsk og retfærdigt samfund . Tvangsauktioner , kan miste jobbet , sorg , post-traumatisk stress disorder og utilstrækkelig behandling af psykiske sygdomme bidrager til hjemløshed så godt. Fra uddeler varm mad og drikke til lobbyarbejde for billige boliger og lønninger egenkapital , der er mange måder at hjælpe de hjemløse , der ikke vil føre til deres videre nedbrydning og ydmygelse

direkte bistand . . .


1 .
lave kaffe og sandwich . Fordel dem på steder, hvor hjemløse mennesker samles . Donere overskydende haven producere til din lokale hjemløse husly . Hvis du ikke have , køb producere til at donere .
2 .
Saml anvendes frakker , hatte , handsker og tæpper til at distribuere , så snart vejret bliver køligt . Saml uønskede husholdningsartikler til at donere til midlertidige botilbud

3
Start en familie tradition : . sørge for hele familien til at arbejde en ferie weekend på en fodring center eller hjemløse husly i dit område . Har hvert medlem af familien sætter en ingrediens i en middag for samme aften . Vær sikker på at få en præcis anslået optælling for at sikre at bringe nok til at yde to portioner til alle .
4 .
Volunteer læger, tandlæger og sygepleje tjenester, hvis du har legitimationsoplysninger til at gøre det . Nedladende medicinske fagfolk, der yder service til hjemløse . Donere medicin og førstehjælp levering til mobile klinikker i samfundet .
5 .

indføre overgangsordninger boligbyggeri ved at acceptere at leje ud til nogen, der er hjemløse eller i risiko for at blive hjemløse , hvis du er en ejendommens ejer . Deltag Habitat for Humanity eller Gør det rette fundament .

indirekte bistand . . .


1 .
Afstemning . Vær sikker på at deltage i alle valg , være meget opmærksom på spørgsmål, som bidrager til hjemløshed . Elect tjenestemænd, der er dedikeret til retfærdighed og lighed , og som har medfølelse . Når skatten afgifter for den offentlige sundhed, uddannelse , mental sundhed tjenester , og boligtjenester komme op til fornyelse , kampagne for at få dem vedtaget og stemme for dem på valgdagen .
2 .

Uddan dig selv . Find ud af fakta om hjemløshed i dit område . Lær alt, hvad du kan om medvirkende årsager til hjemløshed .
3 .
Urge din kongresmedlem til at sponsorere og vedtage lovgivning , som vil give en løn . Nedladende virksomheder , som udøver Fair Trade praksis, herunder betaling til leverandører og medarbejdere en løn , der giver sygesikring , og praktiserende ikke- diskrimination i forbindelse med ansættelse
4
Undgå NIMBYism : . når en læ Det foreslås i dit område , ikke automatisk tiltræder ramaskrig imod det . Bistå i planlægningen og gøre din bekymringer kendt , men ikke sabotere bestræbelser på at levere tjenesteydelser til de hjemløse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.