hvor kommer asbest kommer fra ?

Grundet forekomsten af asbest i hele verden , er det almindeligt at leve i og omkring bygninger og materialer , der indeholder asbest , risikerer højt niveau eksponering for dødbringende stof . Men hvor kommer asbest kommer fra ? ? Er det fremstilles, dyrket eller på anden måde høstet

Tidsramme


Fra gange så tidligt som den antikke græske civilisation , asbest var en velkendt stof . I denne tidlige tidspunkt , blev det bemærket, at de, der arbejdede ofte med asbest udviklet lungeskade som følge heraf. Perserne mente , at asbest var skind af en aldrig før set dyret kaldes samandar , der levede midt i ilden , hvilket giver materialet dets brandhæmmende egenskaber .

Historie


I løbet af de nyere industrielle revolution , asbest blev i vid udstrækning bruges til at lave tøj , farveblyanter , lim , fliser , bremseklodser og det ofte serveres som isolering i boliger og kontorbygninger . I begyndelsen af 1900-tallet , blev de ofte fatale sundhedsmæssige forhold i forbindelse med asbest officielt tilskrives stoffet , og udtrykket " asbestose "begyndte at blive brugt til at beskrive sygdomme , der førte fra asbest .

Ekspert Insight


Asbest er et naturligt forekommende stof , som stammer fra jorden gennem åbne brud . Asbest er udvindes som en rock-lignende malm . Selv om det kommer i forskellige former , farver og tæthed, er det let kan identificeres gennem minedrift processen . Asbest er stadig udvindes gennem mange dele af verden i store , moderniserede åbne pit miner .

Typer


Asbest almindeligvis kommer i form af chrysotil ( hvid asbest ) , amosit ( brun asbest ) og crocidolit ( blå asbest ) , men den mest almindelige form for asbest er chrysotil , som tegner sig for 90 til 95 % af al asbest i omløb . Af disse typer , er chrysotil den eneste form for asbest , som stadig er i brug i dag .

Teorier /Spekulation

Asbest menes at være begyndt som aktuel rock , som enten var forandret ved vulkansk , fysiske eller kemiske processer . Ifølge denne populære videnskabelige opfattelse , asbest former i jorden , når fiber mineral silikater bliver udsat for store mængder af varme og bundet sammen til en naturlig malm . Gennem disse processer , er makeup af klipperne overgået til at være tæt pakket krystallinsk fibre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.