hvordan en case study arbejde ?

Indledning og baggrund Information


Et casestudie , kendt som en grundig detaljeret gennemgang af en begivenhed eller begivenhed ( sagen) , er anvendt i samfundsvidenskabelige område at gå ud over de traditionelle forskning og syn henblik på at opnå en stærkere forståelse af de faktorer , hvis du vil , der afgjorde , hvordan og hvornår en begivenhed begyndte .

Systematic i sin tilgang , er en case study organiseret som en måde at se på en begivenhed , indsamle data og analysere oplysninger om denne begivenhed . Bygget på forskning og fakta i forbindelse med en begivenhed , er en case study , der anvendes til at undersøge en undersøgelse inden for rammerne af denne begivenhed og afprøve hypoteser , der forsøger at forklare eller definere denne begivenhed . Alle forsøg og forskning er genereret i den virkelige verden kontekst og taget ud af laboratoriet , så at sige , at tilføje en empirisk linse til at se , hvorfor en begivenhed siden , da det gjorde, og de registreres i en social sammenhæng , som det er ( dvs. hvorfor og hvordan har de indtræffer ? Og hvordan og hvorfor det sociale fællesskab reagere som den gjorde ? )

Case Study Broken Down


Et casestudie skal skabe kvantitative beviser , der giver flere kilder beviser , og styrke en tidligere fastslået, eller postuleret teoretisk position .

Et casestudie er opdelt i fire sektioner : design og udvikling af case study , gennemførelsen af den case , en analyse af case study beviser , og udviklingen af en konklusion ( r ) . Rapporten bør også tilbyde en læsning af de sociale og udvide konsekvenser konstateret som en del af case study .

Selv om metoden for case study kan variere , skal det fortsat være i overensstemmelse med fakta , og lykkes i sin forskning i Kvalificeret faktorer omkring de identificerede begivenheden . Metoder kan omfatte en grundig afhøring og opmåling af udvalgte pooling prøver , gennemførelsen af sociale eksperimenter , eller analyse af historiske data skal dog spørgsmål være specifik til arrangementet og inden for rammerne af sagen . Med andre ord skal de spørgsmål, være specifikke for de definerede rammer , der er skitseret i rapporten , som relateret til placering , tid og interesse . En case om gadeoptøjer i hvide mænd i alderen 20 og 33 vil skulle omfatte spørgsmål kun relateret til denne gruppe og specielt at gadeoptøjer , versus raseri i almindelighed eller under en modstridende sammenhæng situation .

Rapporten


Før et casestudie kan begynde , skal forskerne definere og give et overblik over case study , bestemme felt procedurer , skriver case study spørgsmål , og beskriver rapporten . Case-studie spørgsmål er en vigtig og ledende del af processen og vil køre på arbejde. Skitsen skal holdes mod resultaterne at kontrollere, at case study er forunderlig og effektivt defineret . Et casestudie bør være en enestående analyse af en begivenhed , ikke et kors-undersøgelse af en række begivenheder relateret til et emne . Med andre ord skal det være snævert defineret .

Forskerne skal analysere alle resultater og rapportere dem præcist. Hvis konstateringen modbeviser hypotesen om sagen , skal forskerholdet forklare paradigmeskiftet og tilbyde en hypotese til at forklare dens opståen , som det fremgår af , hvad rapporten afslørede og andre historiske data . Sagen ville ikke blive forældet , det ville simpelthen blive brugt til at påvise, at et paradigmeskifte er sket .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.