hvordan en mineralforekomst påvirke vand fra hanen ?

Hvordan mineralforekomster Affect Tap Water


Mineralforekomster er simpelthen rester fra mineraler i vandet , når vand fordamper . ? . De fleste mineraler findes i vand fra hanen er calcium og magnesium -baseret, men kan også omfatte visse metaller som kobber og jern , og som regel afhængig af de geologiske egenskaber i det område, hvor vandet kommer fra. De mineraler i vand, der er ansvarlige for indskud generelt er sikre , men kan grimme . Hårdt vand pletter er et resultat af mineralforekomster . Mineralforekomster i vand fra hanen kan påvirke håret så godt. Kobber kan klamre sig til blond hår og give det en grøn udseende . Jern kan ændre brunetter til røde hoveder over tid .

Er Tap Water indeholder mineraler Safe ?


Tryk vand, der indeholder mineraler er generelt sikkert at drikke . Der har været nogle forskning for at vise , at tage i høje koncentrationer af magnesium og kalcium ved at drikke vand kan føre til en øget risiko for hjertesygdomme , men disse niveauer er nødt til at blive ganske høj . Enhver lokal vand kommune vil have på registrere mineral sammensætningen af postevand den behandler , eller har mulighed for at teste brøndvand . Enhver beboer kan derfor finde ud af mineral sammensætningen af vandet , han eller hun drikker .

Sådan at undgå eller mindske mineralforekomster


Brug destilleret vand er din bedste satsning i befri vand af mineralforekomster . I processen med destillation , er vand kogt , og dampen kondenseres og opsamles . Fordi mineraler ikke forlader med damp og er efterladt , destilleret vand er fri for alle mineraler . At komme af indskud tilbage på glas , sølvtøj , kaffe potter , og bruser døre er så simpelt som at bruge en fortyndet eddike løsning, der reagerer med calcium og magnesium carbonat , så det kan skylles væk . Hvis mineraler depositum farve i håret , er der rense , der er specielt udviklet til at binde med disse mineraler på håret og fjerne dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.