hvordan gør pesticid arbejde ?

Hvad er pesticider ?


Pesticider er herbicider , fungicider , insekticider eller andre stoffer eller blandinger af stoffer , der anvendes til det formål at kontrollere , at ødelægge , afvise og forhindrer forskellige skadedyr fra at ødelægge fødevarer og planter . Skadedyr er organismer , der vises på mange afgrøder , dyr og endda mennesker , og forårsage beskadigelse eller ødelæggelse . Nogle eksempler på forskellige skadedyr omfatter forskellige insekter , snegle , snegle , plantesygdomme , ukrudt , mus og andet utøj , der foretager sygdom samt forskellige vira og bakterier , svampe og prioner . Der er også mange husholdningsprodukter , der anses for at være pesticider eller indeholde farlige pesticider kemikalier. Nogle eksempler kan nævnes skimmel og meldug , husholdnings insekt insektmidler, kakerlak spray , gnaver giftstoffer , kæledyr kraver , loppe og krydse af spray og pulver , diverse vaskemidler , køkken og badeværelse desinfektionsmidler /sanitizers , græsplæne og have varer og produkter samt flere svømning Pool stoffer .

Hvordan virker Pesticidrester arbejde?


Pesticider er forskellige kemikalier , der anvendes til at dække skadedyr , uønsket plantesygdomme eller svampe . Nogle pesticider kræver direkte kontakt til skadedyr , der skal destrueres eller frastødt væk , og nogle kræver indtagelse af pesticidet for pesticidet til at arbejde effektivt . Nogle mener , at for at besejre alle skadedyr og ikke kun nogle få; pesticid kan være nødvendigt at indstille som lokkemad i stedet for at være brugt som en spray . Indførelse af pesticider som madding menes også at være mindre pebret og meget mere effektiv . Insekticider er et af de forskellige former for pesticider , og det er ofte forveksles med begrebet pesticider . Insekticider også kræve enten direkte kontakt med skadedyr eller enten indtagelse af insekticidet med succes dræbe skadedyr . Insekticider er benævnt " systemisk " kemikalier og kan også være enten absorberes , fodres eller injiceres i planter eller dyr til forsvar mod diverse skadedyr . Når insekt eller skadedyr forsøge at fodre ud af insekticid-indsprøjtning plante eller dyr, skadedyr indtager de kemiske og bliver ødelagt .

er pesticider farlige for mennesker og dyr ?


Der er i øjeblikket mere end 865 registrerede pesticider ifølge Miljøstyrelsen . Dog er færre end halvdelen af de pesticider, anvendes til beskyttelse af USA's fødevareforsyning. Pesticider er menneskeskabte , og er reguleret af US Department of Agriculture . Denne særlige agentur bestemmer, hvor stor en del af disse pesticider kan deponeres på afgrøder samt hvor stor en del af de pesticider, dvæler på fødevarer , der købes af forbrugerne . På grund af karakteren af pesticider , er der selvfølgelig nogle skader risici mene, at pesticider kemisk baseret og er beregnet til det formål at dræbe og /eller forgiftning . Derfor er der nogle pesticider , der kan være ekstremt giftigt . Pesticider indeholder nikotin er et eksempel . Pesticider kan være skadelige ikke blot er beregnet insekter og skadedyr , men også for mennesker , dyr og miljøet , blot fordi de er designet med den hensigt at skade levende organismer . I dag er der bio-pesticider eller biologisk baserede pesticider, der gradvist bliver mere populært og anses for at være sikrere end de sædvanlige kemiske pesticider.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.