hvordan kan blod -processen arbejde ?

Registrer


Den første ting en fremadrettet bloddonor skal gøre, er at udfylde et registreringskort . Dette kort skal indeholde dine sådanne personlige oplysninger som fødselsdato og CPR-nummer . Så er det videre til et sundhedstjek.

sundhedstjekket


En sygeplejerske vil tage din sygehistorie og spørge dig nogle andre sundhedsrelaterede spørgsmål . Efter sundhed spørgeskemaet , vil du gå videre til en fysisk sundhedstjek . Dit blodtryk og temperatur måles . Du skal derefter give en blodprøve via finger pik at sikre, at du ikke er anæmiske . Hvis alt er OK , får du clearance at give blod .

Giv Blod


Når du donere blod du vil give omkring en portion blod . Dette tager omkring 10 minutter at hente og kan gøre dig føle sig en smule ør i hovedet eller endda syg til din mave . Hvis du begynder at føle sig syg , bør du tale med den tekniker, tage din blod med det samme . At hente dit blod din arm er rengjort og derefter nålen indsættes på din bedste vene. Det blod flyder ind i en opsamlingspose . Når blodet er indsamlet, vil teknikeren tage nålen ud og hjælpe dig med at komme op langsomt . Du kan derefter gå videre til forfriskninger .

nyde en forfriskning


Tilbring et par minutter nyder nogle lette forfriskninger , herunder nogle appelsinjuice før du rejser. Det er en god idé at udnytte disse til at sørge for , at din krop er opdateret. Det er vigtigt at drikke en masse og spiser godt , når du giver blod , så din krop kan erstatte blodet , der var tabt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.