hvordan luftforureningen påvirker vores sundhed ?

den luft du indånder


Mennesker kan ikke leve uden luft . Deres lunger skal fyldes med luft for kroppen at bearbejde og derefter frigives gennem udånding . Hvis den luft du indånder , er forurenet , vil din lunger reagerer på forureningen . Resultaterne kan variere fra kroniske infektioner til lungekræft .

Personer med eksisterende kroniske luftvejssygdomme , som astma , ofte opleve, at de ikke er i stand til at tilbringe tid udendørs på bestemte tidspunkter af overskydende forurening . Dette skyldes en manglende evne til at få en tilstrækkelig mængde ren luft i lungerne .

Processen med at trække vejret


I en normal udveksling i respiration , ren luft er pustet i og ilt behandlet. Kuldioxid er frigivet. Kuldioxid er skadeligt for mennesker . Det er grunden til, at kroppen bruger gassen system til udveksling , til at frigive den opbygning af skadelige gasser.

En stor del af forurenet luft er kuldioxid . Når du trækker vejret i forurenet luft , er du indånde de skadelige gas din krop er beregnet til at frigive gennem udånding . Indånding af forurenet luft er i det væsentlige vejrtrækning i den meget gas din krop forsøger at eliminere .

Vejrtrækning i forurenet luft


dine lunger er i vid udstrækning består af udsatte membran . Den luft du indånder i , er filtreret gennem en membran til luftsække . Det er i disse luftsække , at ilt udveksles med kuldioxid . Når du ånder ud , du slipper af kuldioxid .

Når den luft du indånder i , er forurenet , det oxygen, der er sendt ud i hele din krop indeholder giftstoffer , der forurenede luft til at begynde med . Når du trækker vejret i forurenet luft , begynder de toksiner nedbryde cellulære strukturer i lungerne og hele din åndedrætsorganerne , hvilket resulterer i kronisk åndedrætsbesvær .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.