hvordan man kan donere menstruationsblod til stamcelleforskning

Brugen af menstruationsblod som en ressource for stamceller har været en interessant udvikling inden for biologisk forskning . Ideen med at indsamle stamceller har været et kontroversielt til tider . Med denne nye metode , er der ingen moralsk dilemma for de involverede nogen . I fremtiden vil folk drage fordel af den åbne adgang til disse typer af stamceller . I øjeblikket , et selskab har markedet kantet i indsamling og opbevaring af menstruationsblod til stamceller . Virksomheden hedder C'Elle . Indsamling og lagring af dine menstruationsblod for sine stamceller er nemt .

Du skal bruge: .
Collection pakken


1
Bestil din samling sæt fra C'Elle via deres selskab hjemmeside ( se Resources )

.
2 .
Frys afkøling pakker , der ankommer med din C'Elle samling kit umiddelbart efter ankomsten , og kontinuerligt, indtil du er klar til at pakke dine samlinger og sende dem tilbage via FedEx .
3 .
at samle dine menstruationsblod , indsætte forudsat menstruationskop i stedet for en tampon . Dette bæger skal efterlades i tre timer for at indsamle dine første af to prøver .

4 .
Tag menstruationskop ud . Den bør have omkring en teskefuld af væske i det . Anbring forsigtigt denne væske ind i det dertil hætteglas med løsningen.
5 .
Afkøl din første prøve , mens du samler din anden .
6 .

Erstat Deres menstruationskop for yderligere tre timer og gentag indsamlingen til dit andet hætteglas . Et hætteglas vil blive anvendt til oplagring og den anden vil blive brugt til smitsomme sygdomme test
7
Fjern din afkøling pakker fra fryseren . den første prøve ud af køleskabet og pakke begge præparater og køling pakninger i din oprindelige samling æsken , når du har indsamlet på både eksemplarer .
8 .
Ship din samling kit tilbage til C'Elle med det medfølgende airbilled FedEx boks .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.