hvordan man kan finde ud af, om et kontor havde asbest

Asbest er en meget giftig mineralfiber , usynlige for det menneskelige øje i dens mest farlige form . Du kan forvente at finde asbestholdige materialer i ældre boliger og virksomheder i form af isolering , tagmaterialer , gulvbelægning , brandhæmmende midler, loftsplader og teksturerede maling . Vide, om din kontorplads indeholder asbest er til gavn for din egen langsigtede sundhed og velvære , især i tilfælde af ombygninger eller byggeri . Faktisk er de fleste asbest-relaterede sygdomme resultatet af on-the-job eksponering .
1
Kontakt det relevante personale. . Tal med den gældende told indehaveren i afgift, hvis du ønsker at finde ud af , om dit kontor havde eller har i øjeblikket asbestholdige materialer på ejendommen . En told indehaver er en person ansvarlig for vedligeholdelsen af en bygning .
2 .
Læs bygningens asbest forvaltningsplan. Tolden Indehaveren ansvarlige vil give en asbest forvaltningsplan , som er et dokument udarbejdet i henhold til United States Department of Labor , arbejdssikkerhed, og Health Administration 's asbest standarder . Det nærmere placering af asbestholdige materialer , deres fysiske tilstand og taget skridt til at sikre den fortsatte sikkerhed for alle ansatte i bygningen .

3 .
Kend din risiko . Asbest er et farligt materiale , men det udgør kun en lille risiko for kontoransatte , så længe det er uforstyrret . Asbest er ikke et problem , medmindre det er i støv form , ofte et resultat af renoveringen , der omfatter slibning, formaling eller knusning af asbestholdige materialer .
4 .
Hold dig opdateret . Tolden indehaveren er ansvarlig for at kontrollere asbestholdigt materiale på regelmæssig basis . Han eller hun gør dette ved at lede efter nogen synlige tegn på slid eller skader. Hvis tolden indehaveren mistænkte skade , er han forpligtet til at kontakte en kvalificeret professionel ordentligt fjerne og bortskaffe asbest .

gode råd og advarsler • Kun en autoriseret professionel kan se, om der er asbest i en bygning ved at analysere de fibre. Det er altid bedst at forlade asbest intakt snarere end at fjerne den fra en bygning helt . Håndtering asbestholdigt materiale forkert og risikere frigivelsen af luftbårne fibre er mere en risiko end blot at overlade det alene .
 • Forsøg aldrig at fjerne asbest på egen hånd. Selv om der er nogen mærkbar på kort sigt påvirker af udsættelse for asbest , kan du øge risikoen for at udvikle visse lungesygdomme og kræft , hvis du inhalerer fibrene . Hvis du vælger at fjerne asbest i stedet hyre en autoriseret professionel , skal du sørge for at træffe forholdsregler for at undgå forurening .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.