hvordan man kan forberede sig på at løbe et maraton

Har du nogensinde ønsket at løbe et maraton ? Enhver kan gøre det, og alle bør prøve . Hvis du ordentligt kan forberede og gøre den tid til at uddanne , kan du også løbe et maraton . Det er en oplevelse for livet , og du vil aldrig fortryde det . Nå , måske på mile 18 du kan blive beklager det i det øjeblik , men følelsen af realisering , når du har passeret målstregen , er som ingen anden . Her er de trin om, hvordan man med held forberede sig på at køre 26,2 miles

Du skal bruge: .
En masse af beslutsomhed
Tid til at træne og forberede .
En god kost .
En masse tålmodighed .

Støttende venner og familiemedlemmer.
Tal med din Dr.
 før du begynder træningen.


1 .

kontakte din læge. Hvis du har besluttet du vil forsøge at løbe et maraton , skal du kontakte din læge . Alt du behøver er en grundlæggende fysisk . Og spørg din læge " tror du jeg skal træne at løbe et maraton ? " Du burde virkelig være i ordentlig form, inden du overvejer uddannelse til at løbe et maraton . Bare husk , vil det tage op til 5 måneder at træne ordentligt at løbe et maraton . Du skal være engageret og gøre den tid til at træne ordentligt .
2 .
Det handler ikke bare om at køre . Du er nødt til kredsløbet træne så godt. Du har brug for en stærk overkrop og solid kerne til effektivt at gennemføre en maraton . Lys vægtløftning er vigtigt at uddannelsen at løbe et maraton . På baggrund cardio dag , gøre nogle lys løfte om at styrke din overkrop og kerne .
3 .
have en plan . Her er en af mange planer : http://www. halhigdon. com/marathon/Mar00novice. htm . Denne plan nævner ikke kredsløb uddannelse , men nævner andre former for uddannelse , der erstatter kredsløb uddannelse som f. eks svømning . Enten form for træning er godt, men ikke alle har de muligheder , han foreslår . Så let vægtløftning ville være en god substitut .

4 .
Spis godt . Har du nogensinde hørt om " garbage in, garbage out ? " Ja , det er sikkert tilfældet med uddannelse til en maraton . Du nødt til at spise godt det meste af tiden at være forberedt til at køre en maraton . Selvfølgelig kan du snyde alle så ofte , men spise masser af frugt , grøntsager , protein , og økologiske fødevarer . Tag multivitaminer og glucosamin , hvis dine led begynder at smerte under træningen. Fiskeolie er også fantastisk til blodgennemstrømning og har mange andre store effekter på din krop . Drik masser af vand , også . Ophold fri af konstant at drikke Gatorade og andre sukker drikkevarer . Hver gang imellem er fint , men ikke drikker dem dagligt . Vand er altid bedre for dig end energidrikke .
5 .
Opret en Facebook-profil . Glem ikke at tilmelde dig så tidligt som muligt . Dette vil medvirke til at motivere dig til at blive på sporet . Det koster penge at løbe et maraton . Der er et skilt op gebyr , og du skal være sikker på at få gode løbesko . Hvad mere er , du skal bruge komfortabel shorts og en behagelig skjorte , der hjælper med at holde sveden af kroppen og tørrer hurtigt . Spørg dine venner , hvis de ønsker at træne med dig og tilmelde dig med dig . Eller overveje at gøre en lille indsats ( måske middag eller $ 20) med venner til at hjælpe med at motivere dig .
Nu komme i gang og ikke give op . Lad ikke noget komme i din måde at træne . Du kan altid få tid til at træne .

gode råd og advarsler • Lyt til din krop
 • Pres din krop en smule , men ikke for meget
 • Hvis du er i tvivl , skal du kontakte din læge
 • God fornøjelse med det . Gør det ikke akkord

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.