hvordan man kan fortælle om din yndlingsrestaurant er ren

Hvordan kan du vide, hvis en restaurant du ofte lever op til restauranten renhed ? Her er nogle måder at vurdere effektiviteten af en restaurants rengøring praksis
1 .
Tjek dit glas og bestik .
overflødigt at sige , bør din sølvtøj og vandglas være rent og skinnende . Det tyder på opvaskemaskinen er blevet ordentligt uddannet , og gør et grundigt stykke arbejde . Hvis du finder snavs i dit vandglas eller på din redskaber , løbe , ikke gå til udgangsdøren .
2 .
Tjek dit bord .
Var dit bord ordentligt rengjort og tørret , før du satte , eller har det en klæbrig rest ? En forkert rengøres bordet er et tegn på en manglende opmærksomhed på ordentlig restaurant sanitet . Du ønsker måske at genoverveje spise der i fremtiden .

3 .
Tjek toiletter .
Renholdelse af en restaurant 's opholdsrummene er ofte et barometer for den Restaurantens sanitet praksis . Er toiletter snavsede og mangler i sæbe og håndklæder ? Toiletter i denne tilstand af uorden gør det vanskeligt for vente personale og kokke til at vaske deres hænder , før de håndterer din mad . Dette er en opskrift på madforgiftning.
4 .
Tjek vente personale .
Er tjenere og servitricer vises rene og de er iført pænt uniformer ? Dette viser restauranten håndhæver høje standarder for pænheden og renlighed til deres servere . Vær især opmærksom på bussen drengen . Er hans klude beskidte ? Dette kan være et tegn på dårlig restaurant sanitet .
5 .

Tjek restaurantens sanitære rapporter online .
restauranter , inspiceres regelmæssigt og restaurant sanitet rapporter gøres tilgængelige for offentligheden. Restaurant sanitet overtrædelser kan enten være kritiske eller ikke- kritisk karakter . Kritisk krænkelser hvis venstre ubehandlet er mere tilbøjelige til at bidrage til fødevarebårne sygdomme end ikke-kritiske overtrædelser . Kritisk krænkelser også omfatter fødevarer , der tilberedes forkert og bliver gemt på forkert temperaturer . Ikke-kritiske krænkelser er ikke direkte forbundet med fødevarebårne sygdomme , men kan føre til kritisk overtrædelser , hvis ikke korrigeret . Et eksempel på en ikke -kritiske overtrædelse ville være upassende rengøring og vedligeholdelse af restaurant værktøjer. Du skal være i stand til at få adgang til disse rapporter via din lokale sundhedsmyndigheder afdeling og afgøre , om din yndlingsrestaurant er efter behørig restaurant renlighed praksis .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.